reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Oki już sobie poradziłam, ale widzę że wcześniej na linku jest Mutsy Urban Rieder, a teraz wkleiłaś Mutsy 4 Rieder. Czy one są takie same czy się czymś różnią??

Sony ja mam także łożysko na przedniej ścianie wysoko umiejscowione i od razu Ci powiem, że teraz dopiero zaczęłam porządnie czuć małego kilka razy dziennie i nawet jak siedzę i patrzę na brzuch to widzę jak na chwilę w jednym miejscu się wybrzusza jak mały kopnie. Także Kochana tak szybko to niestety nie dostrzeżesz ruchów, jeszcze kilka tygodni musisz poczekać.

Sony, No własnie ten Urban rider ma skretna tylna oś i cztery duże pompowane koła. Idealny w jakieś tereny, las, na plaże.. czyli w moje tereny :-) Ten drugi bardziej na plaskie nawierzchnie sie nadaje

Dziekuje za wpis na liste,coraz wiecej nas po udanych zabiegach,to naprawde cieszy:-)Adus fajny wozek.Sony nie martw sie ja tez od niedawna czuje ruchy,szczegolnie wieczorem albo jak sie poloze a teraz jestem w 24 tyg:-)Pozdrawiam i zycze milego dnia!

reklama
Do góry