reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ropuszko Ropuszko powodzenia dzisiaj!!! Dajcie czadu dziewczyny. Usciskaj Sarunie od nas [emoji8][emoji8][emoji8] ale zazdroszcze,ze to juz dzis ja przytulisz!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Ropuszka666 powodzenia :*

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

@Ropuszka666 to Wasz wielki dzień!!!:)
Całe forum ciężarówek trzyma kciuki!;)
Ściskam Cię mocno! Pomyślnego rozpakowania:):):)

@Ropuszka666 powodzenia i kciuki :):):) dziś Wasz najpiękniejszy dzień. Czekamy na fotki:D

@Ropuszka666 trzymam mocno kciuki i strasznie zazdroszczę, ze już dziś zobaczysz i przytulisz swoją Kruszynkę! Wysyłamy wszystkie mnóstwo ciepłych myśli i dobrej energii [emoji173]️[emoji173]️[emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Ropuszka666 powodzenia!! Trzymamy mocno kciuki i czekamy na fotkę. To jeden z najpiękniejszych dni Twojego życia :-)) zazdroszczę że to już dziś!

@Ropuszka666 mocno trzymam kciuki! Czekamy niecierpliwie na zdjęcia Sary! :)

@Ropuszka666 trzymam kciuki :) Czekamy na zdjęcia malutkiej :)
Dziewczyny hehe wspomniałam o swojej teściowej a tu zrobiło się kilka stron różnych historii :D i jak tak czytam to stwierdzam, że moja nie jest taka zła. Mogło być gorzej :p A co do ciuszków moja mama dobrze zna mój gust, więc nie boje się, że kupi coś co mi się nie spodoba. Mi też często coś kupuje i mojemu M. A teściowa to inna bajka. Ona faktycznie się nie zna i woli bezpiecznie dać pieniądze żeby coś od niej kupić. Moi rodzice też tak robią (dostaliśmy już na mebelki i kupią wózek z fotelikiem), ale że moja mama uwielbia szoping i jego pochodne nie może się opanować i kupuje :D i jak podkreśla to taki gratis :D :D

@Ropuszka666 szczęśliwego rozwiązania, szybkiego powrotu do kondycji i czekamy niecierpliwie na zdjęcia Saruni[emoji7]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

@Ropuszka666 tyle tu kciuków za Was dzisiaj, ale ja swoje też trzymam :) Oby wszystko gładko poszło i Sara zadomowiła się w swoim cudnym pokoiku :-) :)

Jesteście Kochane [emoji8][emoji8][emoji8] Dziękujemy za pamięć z Sarcią i jak tylko będziemy wstanie to się przywitamy z ciociami i się pokażemy [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jesteście Kochane [emoji8][emoji8][emoji8] Dziękujemy za pamięć z Sarcią i jak tylko będziemy wstanie to się przywitamy z ciociami i się pokażemy [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Powodzenia kochana. Dzisiaj czeka Cie piekny dzien :) Trzymam za Was kciuki i czekam z niecierpliwoscia na info i focie ;) ❤️✊

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry