@Ropuszka666 szczęśliwego rozwiązania, szybkiego powrotu do kondycji i czekamy niecierpliwie na zdjęcia Saruni[emoji7]
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O nie wierzę że przez to wcale nie uczestniczy w życiu wnuczki :/ no ale różni ludzie żyją na świecie.
Ropuszko Ropuszko powodzenia dzisiaj!!! Dajcie czadu dziewczyny. Usciskaj Sarunie od nas [emoji8][emoji8][emoji8] ale zazdroszcze,ze to juz dzis ja przytulisz!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Ropuszka666 to Wasz wielki dzień!!!
Całe forum ciężarówek trzyma kciuki!
Ściskam Cię mocno! Pomyślnego rozpakowania
@Ropuszka666 powodzenia i kciuki dziś Wasz najpiękniejszy dzień. Czekamy na fotki
@Ropuszka666 trzymam mocno kciuki i strasznie zazdroszczę, ze już dziś zobaczysz i przytulisz swoją Kruszynkę! Wysyłamy wszystkie mnóstwo ciepłych myśli i dobrej energii [emoji173]️[emoji173]️[emoji8]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Ropuszka666 powodzenia!! Trzymamy mocno kciuki i czekamy na fotkę. To jeden z najpiękniejszych dni Twojego życia :-)) zazdroszczę że to już dziś!
@Ropuszka666 mocno trzymam kciuki! Czekamy niecierpliwie na zdjęcia Sary!
@Ropuszka666 trzymam kciuki Czekamy na zdjęcia malutkiej
Dziewczyny hehe wspomniałam o swojej teściowej a tu zrobiło się kilka stron różnych historii i jak tak czytam to stwierdzam, że moja nie jest taka zła. Mogło być gorzej A co do ciuszków moja mama dobrze zna mój gust, więc nie boje się, że kupi coś co mi się nie spodoba. Mi też często coś kupuje i mojemu M. A teściowa to inna bajka. Ona faktycznie się nie zna i woli bezpiecznie dać pieniądze żeby coś od niej kupić. Moi rodzice też tak robią (dostaliśmy już na mebelki i kupią wózek z fotelikiem), ale że moja mama uwielbia szoping i jego pochodne nie może się opanować i kupuje i jak podkreśla to taki gratis
@Ropuszka666 szczęśliwego rozwiązania, szybkiego powrotu do kondycji i czekamy niecierpliwie na zdjęcia Saruni[emoji7]
@Ropuszka666 tyle tu kciuków za Was dzisiaj, ale ja swoje też trzymam Oby wszystko gładko poszło i Sara zadomowiła się w swoim cudnym pokoiku
Powodzenia. Mocne kciuki za wasJesteście Kochane [emoji8][emoji8][emoji8] Dziękujemy za pamięć z Sarcią i jak tylko będziemy wstanie to się przywitamy z ciociami i się pokażemy [emoji846]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja przy takim lozysku poczulam ruchy dopiero w okolicach 23-24tc i polozna mi mowila, ze to jest norma.A zgadza się, na przedniej. Nawet nie wiedziałam, że to też ma wpływ.
Powodzenia!!!Jesteście Kochane [emoji8][emoji8][emoji8] Dziękujemy za pamięć z Sarcią i jak tylko będziemy wstanie to się przywitamy z ciociami i się pokażemy [emoji846]
Powodzenia kochana. Dzisiaj czeka Cie piekny dzien Trzymam za Was kciuki i czekam z niecierpliwoscia na info i focieJesteście Kochane [emoji8][emoji8][emoji8] Dziękujemy za pamięć z Sarcią i jak tylko będziemy wstanie to się przywitamy z ciociami i się pokażemy [emoji846]
Super w domku najlepiejIdziemy do domu dzis[emoji23]
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"