reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
milagors...ja tak miałam kochana, teraz sobie przypomniałam, mnie bolał brzuch i kregoslup. ja to miałam spowodowane moja endometrioza, na jednym jajniku mam caly czas torbiel. po prostu mnie to napieralo na kregoslup i stad ten bol. mysle, ze skoro ty masz hiperke to przez nia sa te bole. także na razie spokojnie, bo pewnie to nic strasznego. jak bardzo cie boli kochana to do lozka marsz i nospe bierz, powinno wyluzować trochę. a teraz u mnie zaczelo się rozrywanie zrostow w jajowodach, bo macica z malym rosnie...to jest dopiero bol;-)

milagors...ja tak miałam kochana, teraz sobie przypomniałam, mnie bolał brzuch i kregoslup. ja to miałam spowodowane moja endometrioza, na jednym jajniku mam caly czas torbiel. po prostu mnie to napieralo na kregoslup i stad ten bol. mysle, ze skoro ty masz hiperke to przez nia sa te bole. także na razie spokojnie, bo pewnie to nic strasznego. jak bardzo cie boli kochana to do lozka marsz i nospe bierz, powinno wyluzować trochę. a teraz u mnie zaczelo się rozrywanie zrostow w jajowodach, bo macica z malym rosnie...to jest dopiero bol;-)

Milliaa dzieki bardzo za picieszenie. Ja mam b male 3 ogniska endometriozy w tym jedno wlasnie w dole plecow. Do tego moge miec jeszcze zrosty po laparoskopii. U mnie duzy wplyw na to czy boli czy nie ma pozycja w ktorej jestem. Wystarczy inaczej sie polozyc i przechodzi. Tak czy siak to jest jednak stres bo caly czas speawdzam gdzie boli i czy nie plamie do tego. Zwariuje chyba.

milagors...dokładnie cie rozumiem, bo miałam tak samo. jeżeli mówisz, ze to tak wygląda to jestem przekonana, ze to pewnie od tych powiększonych jajnikow, dodatkowo jeszcze mówisz, ze masz ogniska endo...taki bol będzie się w takim razie pojawial co jakiś czas. najlepsze jest wylezenie tego. ale musze cie jeszcze bardziej pocieszyć, ze miałam 7cm endo na prawym jajniku i teraz ma ona 4,5cm!!:-D na lewym miałam jakies male ogniska a teraz nie mam nic!!:szok: wiec będzie dobrze!!:tak:

Milagros wez moze nospe, przeszlo Ci juz w ogole? A nie krwawisz ani nic? moze wiezadla, macica itd? mnie tez ciagle cos bolalo i boli do tej pory, jak bedziesz sie bardzo martwic to pojedz na IP.

Witajcie.
U mnie ciąg dalszy fatalnej pogody. :wściekła/y:
Ciągle się próbuję wsłuchać w ruchy maleństwa, ale jakoś ciężko. Kiedyś myślałam, że coś czułam, ale jakoś ucichło.

Sony co do ruchów to nie ma reguly, moze masz lozysko na przodzie, dlatego narazie nie czujesz, pozatym zalezy jak sie dziecko ulozy to moze byc je slabiej czuc przez nawet pare dni.. Ja Maksia czuje od środy wyjatkowo czesto, rano i wieczorem i nawet czasem w ciagu dnia, w roznych miejscach widocznie sie przemieszcza :-)

reklama
Aduś coś link szwankuje.
Widzę, że to Mutsy Rider. Mam pytanie czy gondola nie jest wysoko?? Koleżanka go miała i chwaliła,mówiła tylko żebym go sobie przymierzyła w sklepie bo gondola jest wysoko zamocowana, a ja jestem nisko 154 cm wzrostu i mogę mieć problem.
Łożysko mam z przodu, ale wysoko.

Ostatnia edycja:
Do góry