reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Witajcie dziewczyny :-)

dziękuje Wam,że o mnie pamiętałyście - już mi lepiej, prawie nie boli - no już :baffled: jeszcze nigdy tak długo mnie nie bolało w ten sposób, ja również myślę,że mogła to być skórka od pomidora - tak więc od wczoraj już nigdy nie jem pomidorów ze skórką :-) ... jeździłam dziś do laboratorium do Olsztyna, bo martwiłam się,że jak pójdę na miejscu to mogą nie zdążyć oddać mi wyników przed wizytą, a tak mam święty spokój, bo już dziś będę mogła je wydrukować

reklama
Witajcie.
Gotadora właśnie miałam pytać jak się czujesz, ale widzę że napisałaś że już lepiej. To dobrze.
Gratuluję udanych wizyt.
Lilonka jeszcze raz napiszę, że masz przesłodkie maleństwa.
Avokado właśnie zmobilizuj ciężarówki z In vitro to nie będziesz na końcu, ja się urodziłam dwa tyg po terminie, tak mi dobrze w brzuszku było:)
Dziewczyny zazdroszczę tym co mają fajną pogodę, u nas dziś rano była burza i grad padał. Wrrr, a teraz zimno jak diabli.

Gotadora, dzieki ,ze sie odezwalas bo juz sie martwilam,ze po pogotowiach jezdzisz.Na szczescie jezdzilas po labolatoriach uffff
Dobrze,ze juz Ci lepiej :tak: Faktycznie nastepnym razem lepiej zjesc pomidora bez skorki.

Gotadora super, że już Ci lepiej i teraz już zawsze sparz pomidor przed zjedzeniem;-)

Sony wczoraj było ciepło u nas, nawet się trochę opaliłam a dzisiaj szaro, buro i ponuro i jeszcze zimno :-(

Witam!Dolaczam i ja,moj termin 21.08.13 i ma byc dziewczynka.Jeszcze nie wiem jakie imie,strasznie ciezko wybrac.Ciesze sie ze wszystko u was ok,u mnie poza zgaga wszystko ok,no i jakis czas temu mialam 2 dniowy bol macicy.

A ja wrocilam z ktg- wsio ok, porodu brak!

Dr: Czy miała Pani nadciśnienie przed ciążą?
- nie
Dr: Czy ma Pani skurcze?
-nie
Dr: Czy dobrze czuje Pani ruchy?
-tak
Nie było by w tym nic dziwnego, gdybym to ja, a nie mężowy odpowiadał na wszystkie pytania :p
JA: (nie wytrzymałam) KOTEK TY TEŻ CZUJESZ RUCHY? :p (całą trójka w śmiech:p)
Tak się wczuł, że nawet ruchy czuje :p Ale Dr stwierdził, że to dobre podejście, denerwuje się wszystkim bardziej niż ja :p

Lucy no to przyszalałaś! :))

Aisha :-) ah ci nasi mężowie! ja już w głowę zachodzę jak mój się będzie zachowywał :-) ostatnio jak był i byliśmy u znajomych to co kilka minut się mnie pytał jak się czuje :-D

Aktualizacja

1. LUCY (13 maj)
  2. AISHA (14 maj)
  3. DOREX (25 maj)
  4. MARCYSIOWA (19 czerwiec)
  5. RÓŻYCZKA (6 lipiec)
  6. TRZCINKA (7 lipiec)
  7. MISIA (11 lipiec)
  8. COLETA (14 lipiec)
  9. ELONA ( 21 sierpień)
  10. MILIAA (24 sierpień)
  11. MADZIALENAK (28 sierpień)