reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mowimy o odciaganiu nieczystosci z nosa... Czekogolwiek nie uzyjesz to bedzie siedliskiem bakterii. Jesli bedziesz dbac zeby dobrze czyscic po uzyciu to gruszka tez sie nada. Umnie sie nie sprawdzila, bo za delikatnie ssala, ale ja mam manualny (taki z koncowka do ust) i dajemy rade.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wlasnie u mnie tez gruszka sie nie sprawdzila i kupilam taki do odsysania ustami (jakos odkurzacz nadal do mnie nie przemawia), choc bylam przeciwna i temu do ust, ale jak widac opinia (a moze obawy) zmieniaja sie pod wplywem potrzeby.
U mnie gruszka sie nie sprawdzila bo moje dziecko sporo ulewa, Nawet nosem i wtedy musze oczyscic dobrze zatoki, bo jej tam zostaje i charczy...
Jakbyn tego nie tobila moglaby miec jakas infekcje.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ten tiny love ma pozytywke ze swiatelkami i przywieszone pluszowe zabawki. Moja Lila bardzo lubila to obserwowac, a z czasem mowic do zabawek i wyciagac raczki do slimaka. Potem zaczela go sobie sama sciagac, wiec wg mnie tak - pobudza rozwoj malucha [emoji16]
A co jakosci wykonania - ja mialam ten bujak z drugiej reki, uzywalam 7 miesiecy i sprzedalam. Nic mu sie nie stalo, nie zepsul sie ani nic. Mieszkam w Hiszpanii, w lipcu temp nie spadla ani na moment ponizej 30C i nie zauwazylam, zeby corcia sie w nim pocila. Ogolnie polecam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No to pocieszylas mnie z tą tkanina [emoji4] mam nadzieję że będzie ok. Ogólnie zastosowanie tego bujaczka podoba mi się i mam w planach poszukać dodatkowych zawieszek do zabawy co by maluchowi nie znudziło się. A miałaś też funkcje wibracji i jak to mała znosiła działało to jakoś na nią pozytywnie[emoji4]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Wlasnie u mnie tez gruszka sie nie sprawdzila i kupilam taki do odsysania ustami (jakos odkurzacz nadal do mnie nie przemawia), choc bylam przeciwna i temu do ust, ale jak widac opinia (a moze obawy) zmieniaja sie pod wplywem potrzeby.
U mnie gruszka sie nie sprawdzila bo moje dziecko sporo ulewa, Nawet nosem i wtedy musze oczyscic dobrze zatoki, bo jej tam zostaje i charczy...
Jakbyn tego nie tobila moglaby miec jakas infekcje.

Też chce chustowac mam chustę Ale jak to sie wiąże hi hi hi i od kiedy ? Niby od urodzenia ale za mała mi się wydaje Marcelina...
Biedna Żywila to ulewanie musi być męczące....
Marcelina ulewa po jedzeniu przy odbijaniu i czasem na spaniu jeszcze raz jej poszło nosem to zrobiła takie wielkie oczy ....

Też chce chustowac mam chustę Ale jak to sie wiąże hi hi hi i od kiedy ? Niby od urodzenia ale za mała mi się wydaje Marcelina...
Biedna Żywila to ulewanie musi być męczące....
Marcelina ulewa po jedzeniu przy odbijaniu i czasem na spaniu jeszcze raz jej poszło nosem to zrobiła takie wielkie oczy ....
Ja sie umowilam z doradca.chustowym. sama bym sie nie odwazyla. Fizjoterapeutka tez powiedziala, ze jest jak najbardziej za, ale tylko jesli ktos mnie dobrze nauczy bo inaczej mozna dziecku krzywde zrobic.
Nowe wizania mozna cwiczyc przez yt, ale musisz znac podstawy wg mnie...
U was musza byc jacys.doradcy chustowi, a jak nie to w polsce sie zapisz jak przyjedziesz kiedys.

reklama
Dziewczyny a kupujecie nawilżacz powietrza i leżaczek-bujaczek?

Ja nawilżacz z oczyszczaczem juz mam bo u mnie dramat powietrze, a leżaczek tez bym chciała, ale moze trochę pózniej? Zastanawiam sie bo ten tiny love dość fajny jest ale następny „grat” w domu a jak sie zdecyduje na next2me to to będę tam mieć bujaczek i do salonu wyjadę... jest jeszcze dobry bujaczek / leżaczek babybjorn ale juz dość drogi

Co do odsysania noska to zastanawiam sie nad tym
1516094112-0b299426cfdbd18d-aaaaaa.jpeg

Bo katarek fajny i opcja z odkurzaczem tez ale w nocy ? I ma cały czas stać koło łóżka? A ten elektryczny ma nawet melodyjki ....

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Do góry