reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mam pytanie do dziewczyn, które już mają za sobą zajęcia ze szkoły rodzenia. Jakie tematy były tam poruszane? Było coś na temat bezpieczeństwa maluszka, pierwszej pomocy itp.? Czy raczej takie tematy nie są poruszane?

Poszukaj warsztatów "bezpieczny maluch" są darmowe i cykliczne w kilkunastu miastach Polski. Chyba najlepiej prowadzone warsztaty o pierwszej pomocy i bezpieczeństwie. U mnie na szkole rodzenia był też ten temat ale zdecydowanie na bezpiecznym maluch był lepiej prowadzony

reklama
Psychicznie w życiu taka szczęśliwa nie byłam :-D
Fizycznie w życiu taka wymęczona nie byłam, mam ciągłe wymioty. Nawet już jakoś na IP to podobno się fachowo nazywa. Trochę ratuję się kroplówkami i liczę,że niedługo ten piękny czas minie :-D
Oj współczuję! Trzymaj się! Ja miałam 3 dni niekończących się wymiotów wszystkim nawet wodą. Na szczęście nie pod rząd bo pewnie bym umarła [emoji3] A po 16 tygodniu moje samopoczucie zaczęło znacząco się poprawiać [emoji4]

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

Na szybko. Zosieńka ur. sn 12.01.2018r. Waga 3650 56cm.

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
Gratulacje :)
Poszukaj warsztatów "bezpieczny maluch" są darmowe i cykliczne w kilkunastu miastach Polski. Chyba najlepiej prowadzone warsztaty o pierwszej pomocy i bezpieczeństwie. U mnie na szkole rodzenia był też ten temat ale zdecydowanie na bezpiecznym maluch był lepiej prowadzony
Dziękuję! Już się zapisałam :)

reklama
Do góry