reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Lilonka - śliczności!!!
Gotadora - moze warto podjechać do lekarza???
Coleta - gratulacje z powodu udanej wizyty.
My usg we wtorek. We wtorek podpisujemy też umowę w spr. krwi pępowinowej. Dziś pierzemy ubranka i A. się zastanawiał, czy odrywać metki od tych najmniejszych, bo nie dowierza, by nasza mała/niemała miała się w nie zmieścić. Wg naszych wyliczeń, we wtorek moze miec już ze 2 kg. Jakie śliczności pakowaliśmy do pojemnika ;-) Cieszę się, bo prawie wszystkie kwalifikuja się jako pranie "białe", bo same takie delikatne kolorki, więc możemy prawie wszystko razem prać.
Ja zauważyłam, że przestałam już tak bardzo przybierać na wadze. Przez ost. 2 tygodnie prawie nie przytyłam. ufff.... podobno w trzecim trymestrze przybierać się powinno ok. 0,5 kg tygodniowo, w drugim 1 kg tygodniowo. U mnie się to chyba póki co sprawdza.
Meble dojechały, ale strasznie powoli idzie mi układanie rzeczy, bo moje obie księżniczki mają naprawdę ich sporo.

No nic - chyba zbieramy się na wycieczkę do piwnicy do pralni...

Misia, az tyle sie powinno przybierac na wadze? Mi jakos to srednio idzie bo do tek pory jestem 0,5kg na plusie. Jem duzo i czesto, prawie sie nie ruszam a waga cos nie rosnie...

Misia może i by warto było, ale nie wiem czy dałabym radę jechać, a nie mam kogo poprosić o podwiezienie, tu na miejscu jest oczywiście pogotowie, ale co z tego skoro nigdzie nie wykupię lekarstwa, bo dziś święto, no chyba że mi wódkę przepiszę to mam cały wybór sklepów :angry:

Coleta gratuluje udanej wizyty.

Lilonka,Twoje maluszki sa cudne i slodkie az do schrupania. Nie moge sie napatrzec.:-)
Rewelacyjny pomysl z ta poduszka :tak:

Gotadora, przeszlo??? Moze Ci skorka od pomidora zaszkodzila?

dziękuje Aga, jeszcze nie przeszło, nadal mam ten nóż w plecach, ale już lepiej, bo mogę głębiej oddychać ... idę teraz z psem, bo już się nie może bidulka doczekać, może i mi pomoże pospacerować

reklama
mmonika a próbowałaś na zaparci suszone śliwki , morele , lub inne owoce , mi pomogły w okresie kiedy brałam żelazo. Myślę ,ze możesz spróbować , no i zielona herbata:)

Do góry