reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

@Ropuszka666 rodzisz w Zdrojach? Tam maja ponoć bardzo dobra położna laktacyjna. Uczy jak dostawić do piersi itd. Żeby dostać mleko modyfikowane trzeba latac bardzo daleko, a i tak nie zawsze dadzą. ;)

Gosiu mam wykupiona od nich położna z fundacji . Cudowna kobieta będzie przy mnie cały czas i wszystko przy mnie zrobi i pomoże w laktacji . Jesteśmy po spotkaniu z nią i z 15 min przewidzianych to siedzieliśmy prawie dwie godziny w szpitalu tak nam super wszystko objaśniła odpowiedziała na każde moje pytanie i jestem dużo spokojniejsza idąc tam z myślą ze ona będzie ze mną. Siara leci mi już od tygodnia tak konkretnie ze bez wkładek nie wyjdę i mam nadzieje ze to dobry znak i pokarm będzie [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gosiu mam wykupiona od nich położna z fundacji . Cudowna kobieta będzie przy mnie cały czas i wszystko przy mnie zrobi i pomoże w laktacji . Jesteśmy po spotkaniu z nią i z 15 min przewidzianych to siedzieliśmy prawie dwie godziny w szpitalu tak nam super wszystko objaśniła odpowiedziała na każde moje pytanie i jestem dużo spokojniejsza idąc tam z myślą ze ona będzie ze mną. Siara leci mi już od tygodnia tak konkretnie ze bez wkładek nie wyjdę i mam nadzieje ze to dobry znak i pokarm będzie [emoji846]

Super, że będziesz mieć taką osobę. Co do siary to mi wogole nie leciała, więc nie liczyłam na pokarm. Co prawda pojawił się 2tyg po porodzie i to w domu dopiero. Więc bądź dobrej myśli :) trzymam kciuki :)

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

Ooo to super! Tez się nad tym zastanawiam czy by położnej nie wykupić. Tak dla spokoju psychicznego i komfortu. ;)

Ooo to super! Tez się nad tym zastanawiam czy by położnej nie wykupić. Tak dla spokoju psychicznego i komfortu. ;)

Za tydzień o tej godzinie powinnam już tulić moja księżniczkę wiec zdam relacje jak było i czy warto wydać taka kwotę [emoji846]

Przyznaj sie!!! Specjalnie po schodach biegałas żeby ja szybciej przytulić [emoji6][emoji7]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
I specjalnie wzięłam clexane o 21 by rodzić naturalnie bez znieczulenia hi hi i skończyć cesarka hi hi hi
Szukając pozytywów 9 miesiąc ciąży chyba najgorszy mnie ominął.
:-p:-p

reklama
Do góry