reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Gotadora nie wiem czy pamiętasz jak pisałam o takim ataku, miałam napad mega bólu żołądka, za pierwszym razem myślałam, aby karetkę wzywać bo nie wiedziałam co się ze mną dzieje, bolało jak leżałam, stałam, siedziałam, miałam problem z oddychaniem i takie jakby mocne skurcze żołądka. Jak później zauważyłam to poprostu nie mogę jeść sałatek, surówek ze świeżych warzyw bo od razu mam taki atak. Pomogła mi wtedy nospa, miałam później jeszcze 2 takie ataki i już widziałam co robić to znaczy kładłam się na plecy, podkurczałam nogi i brałam nospę. Poobserwuj swój organizm, aby wyelimować produkty po których masz te kłucia.

reklama
dziękuje Madzialenak, widzisz zupełnie zapomniałam o nospie, zaraz wezmę ... w sumie nic takiego nie zjadłam, ale stało się to w trakcie jedzenia bułki z szynką i pomidorem - może ten pomidor był niedobry, tylko to było "nowe" - bułki często jem, majonez też, plasterek szynki ... wiem,że na plecy to by pomógł woreczek rozgrzewający, ale czytałam,że w ciąży nic takiego nie wolno, ide po nospę, mam nadzieje,że pomoże

Coleta super ze wsio ok, ciesze sie bardzo!

Mnie w nocy skurcze obudzily, i macica znow sie mocno stawia, teraz tez twarda! jutro ktg i zobaczymy co powiedzą.

Co do grilla- mam to samo:angry: kurak zamarynowany, a pogoda do dupy, czekam, moze po poludniu sie cos wyklaruje...narazie 12 stopni tylko i cala noc lało wiec wszystko mokre.

u mnie w nocy też deszcz był i teraz nie za ładnie i wieje.... grilla już pożegnałam ale jak się cieplej zrobi to może jakiś spacerek po obiedzie będzie:-)
wczoraj moja córa coś kombinowała bo miałam brzuch w kształcie stożka, śmieszne to było:-D

Coleta dobrze, że wszystko ok, mała nieźle rośnie.

A u mnie dziewczynki piękna pogoda jest, siedzę sobie na tarasie w słoneczku i tak sobie z mężem żałujemy, że nic na grilka nie kupiliśmy :-)

Ależ Ci zazdroszczę Madzialenak - u nas buro i ponuro. Mieliśmy plan pojechać na działeczkę ze Smerfami, a tu d... blada. Chociaż spacerek pewnie zaliczmy jak co dzień...
A to moje maluchy dziś

Lilonka - dzieciaczki przecudne.

A Wam dziewczyny wysylam troszke slonca, u nas pogoda ladna, ale co z tego jak do pracy trzeba chodzic. Ale tez w perspektywie dlugi weekend bo u nas poniedzialek wolny.

reklama
Lilonka dzieciaczki cudne!

u nas też piękna pogoda... no a ja w łóżku, niestety nospa nie działa, już boli prawie 24 godziny :angry:

Do góry