reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Millia Ty tez chudzinek z tego co pamiętam na FB :tak: Te zdjęcia z 2008, potem bylam jeszcze chudsza a potem jak sie zaczely stymulacje to kilka kg plus a teraz Maksiu mnie tuczy :-) więc jeszcze troche czasu zleci zanim wróce to tamtej formy hehe
Marcysiowa przykra wiadomosc, jedni się rodzą a inni niestety odchodza :-( ciężko z tym drugim się pogodzić :no:

reklama
Marcysiowa - bardzo mi przykro.
Jakich traf - same przepiękne kobiety sa na tym wątku :-)
U nas wir remontowo - meblowy. Jeszcze dziś przyjadą mebleki do Lidki i materac do Gośki. Możemy układać - co łatwe nie będzie. Ja już pasuję. Mam od wczoraj częstsze skurcze BH - leżę i łykam nospę.
Przeżyłam wczoraj przykre doświadczenie - znalazłam dwa idealne samochody. Zadzwoniłam do kolegi, kt. pracuje w oplu i sprawdził mi VIN Antary - licznik przekręcony o jakieś 50 000 km. Drugiego już mi się nie chciało sprawdzać.

Marcysiowa przykro mi..
Aduś piękna sesja!!

kurcze dziewczyny od 3dni mam potworny ucisk i bol miednicy..
dramat, ciezko wstac a chodzenie sprawia mi ból.
mam nadzieję, ze to ustąpi.
okropnosc!
tez tak macie lub miałyscie??

Marcysiowa przykro mi :-(

Sznurki dzięki, że odpisałaś. Bardzo się cieszę, że maluszek zdrowy, a tak biedna się niepotrzebnie stresowałaś.

Aduś śliczne fotki. Udanych zakupów życzę.

Ostatnia edycja:
Kurcze jakie te nasze dziewczyny sliczne! Adus super fotki!

Co do bolu miednicy- oj tak mialam i lapie co jakis czas, w zasadzie od polowy ciazy lapalo, i teraz nie dawno ale na serio bolalo jak nie wiem, maz do wanny wkladal...bo sama nie moglam w ogole prawej nogi podniesc ani na niej stanac...poki co boli ale lekko, wiec sie juz chyba przyzwyczailam i w sumie bol przeniosl sie bardziej na pachwiny i kregoslup.
Marcysiowa przykro mi
U mnie 37 tydzien- hura:) ale oznak porodu praktycznie nie ma. Zacmi czasem brzuch jak na @ i tyle, po jutrze ktg i zobaczymy co powiedzą.

Aisha gratuluje 37 tygodnia :-)

ja póki co nie mam żadnych dolegliwości i oby tak zostało, bardzo Wam współczuje dziewczyny wszelkich bóli

Misia dobrze,że miałaś możliwość sprawdzenia przebiegu, my niestety kiedyś zostaliśmy oszukani, autek kupiony w UK ale od Polaka, a to była nasza szybka decyzja i po jakimś czasie dowiedzieliśmy się prawdy ( w UK każdy samochód ma jedną rejestrację na zawsze i online można sprawdzic historię samochodu, w tym jest też podany przebieg) - facet co nam sprzedał ma bardzo pasujące do siebie nazwisko, tyle lat a go pamiętam: Tomasz Kluj , powinien mieć z przodu "H" dziad jeden

reklama
sznurki...fajnie, ze się odezwalas i u was wszystko ok...co do miednicy, mnie nic nie boli jak na razie, ale znając mnie to kwestia czasu;-) moim zdaniem miednica się rozchodzi i przygotowuje się do porodu, stad te bole.

Aisha...gratuluje wejścia w najbezpieczniejszy okres ciąży... no i bardzo się ciesze, ze udało ci się "przetrwać" :-p

Do góry