reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Wydaje mi się że pokarmu mam dużo, karmie przez kapturki i widzę że tam jest dużo mleka jak wypluje, laktatorem jak ściągalam to było 140, wypiła to i jeszcze z piersi, mam małego głodomorka :)
Albo tak uwielbia byc przy mamusi...taka przylepka :) ja mam teraz tak z corka 8miesiecy...czlapie wszedzie za mna nawet do wc...przykleja sie do mojej nogi...tylko ja ja moge usypiac czy karmic mm...nic w domu nie moge zrobic :):):) pisza ze to lek separacyjny i ze przejdzie...

reklama
Dziewczyny wczoraj wieczorem twardnial mi brzuch i miałam skurcze tak może raz na godzinę. Tak dwa trzy razy. Rano leciała mi krew z nosa. Wizyta w środę czy mam się martwić? Dzis mam 27 tc i urodziny.
Rok temu w urodziny dowiedzialam sie o cp więc to Noe jest dla mnie dobry dzień

Przede wszytskim - najlepszego urodzinowo [emoji4]
Na tym etapie twardnienie brzucha to juz norma i tak bedzie do konca. Jesli po odpoczybku przechodzi - nie ma sie czym martwic. A krew z nosa w ciazy to tez nic dziwnego. Nie martw sie, choc biorac pos uwage przeszlosc domyslam sie, ze to nie latwe. Postraj sie spokojnie swietowac [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Albo tak uwielbia byc przy mamusi...taka przylepka :) ja mam teraz tak z corka 8miesiecy...czlapie wszedzie za mna nawet do wc...przykleja sie do mojej nogi...tylko ja ja moge usypiac czy karmic mm...nic w domu nie moge zrobic :):):) pisza ze to lek separacyjny i ze przejdzie...
Mam nadzieję że to przejdzie :) tylko wieczorem mogę cos zrobić bo po kapaniu, zje i śpi :) małe przylepy :D

Przede wszytskim - najlepszego urodzinowo [emoji4]
Na tym etapie twardnienie brzucha to juz norma i tak bedzie do konca. Jesli po odpoczybku przechodzi - nie ma sie czym martwic. A krew z nosa w ciazy to tez nic dziwnego. Nie martw sie, choc biorac pos uwage przeszlosc domyslam sie, ze to nie latwe. Postraj sie spokojnie swietowac [emoji4]

Dziękuję :)

Ja mam taki
1515139727-2f4556738324cdb3-aaaaaa.jpeg

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

Świetny! Pleciony? Ma uszy? Taki właśnie chce [emoji7][emoji1305] zdradź skąd [emoji18]

Cześć :-) Postanowiłam się przywitać oficjalnie bo bardzo chciałam być z @dreamscometrue na jednym etapie :-D Także udało się i mi a Ciebie już za chwilę nie będzie w dwupaku :-D
Większość z Was kojarzę po nikach z wątku kto po in vitro.
Podczytuję Was od pewnego czasu i śledzę na bieżąco Wasze piękne wózki i akcesoria, ale ja jeszcze na to muszę poczekać.
Obecnie jestem w 8 + 5 tc bliźniaczej:-) Do tej pory bałam się mówić o tym głośno, ale wczoraj na wizycie dr powiedziała, wszystko jest dobrze i czas najwyższy się tym chwalić :-)

reklama
Cześć :-) Postanowiłam się przywitać oficjalnie bo bardzo chciałam być z @dreamscometrue na jednym etapie :-D Także udało się i mi a Ciebie już za chwilę nie będzie w dwupaku :-D
Większość z Was kojarzę po nikach z wątku kto po in vitro.
Podczytuję Was od pewnego czasu i śledzę na bieżąco Wasze piękne wózki i akcesoria, ale ja jeszcze na to muszę poczekać.
Obecnie jestem w 8 + 5 tc bliźniaczej:-) Do tej pory bałam się mówić o tym głośno, ale wczoraj na wizycie dr powiedziała, wszystko jest dobrze i czas najwyższy się tym chwalić :-)

Witaj też cię kojarzę z wątku kto po in vitro. Ogromne podwójne gratulacje i życzę spokojnej ciazy [emoji3] [emoji110] [emoji256]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry