Pixie_Dixie
Fanka BB :)
To może i ja obejrzę A ja jestem fanką serialu i książek Poldark, ale nie każdy lubi te klimaty
A Outlandera ogladalas? [emoji7][emoji847]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To może i ja obejrzę A ja jestem fanką serialu i książek Poldark, ale nie każdy lubi te klimaty
Nie! Dziewczyny dzięki Chyba obejrzę seriale które polecacie, bo cały czas tylko czytam jakąś książkę... A tak to zawsze jakieś urozmaicenie TV nie oglądam, bo niczego sensownego nie puszczają Tylko kuchenne rewolucje oglądam A co do książek wczoraj mąż kupił mi "Wielki ogarniacz życia" - coś dla śmiechu/poprawy humoru Tylko niestety ta książka tak śmierdzi, że aż boli mnie głowa gdy czytam! Bardzo ładnie wydana, ale użyli dużo kolorowej farby i pewnie dlatego tak cuchnie...A Outlandera ogladalas? [emoji7][emoji847]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
A mówią że dziewczynki rodzą się szybciejDzięki, że pytasz Oj stres jest, nocami szczególnie, jak zacznę myśleć to spać nie mogę Czy dam radę urodzić, czy nie umrę z bólu, czy z Malutką wszystko będzie ok, kiedy mnie złapie, jak dojedziemy do szpitala, czy będę mogła karmić...można wymieniać i wymieniać Za to czuję się nad wyraz dobrze, jeszcze niedawno czułam się wykończona ciążą, a teraz daję radę naprawdę, cieszę się tymi ostatnimi chwilami. Ale też strasznie się już niecierpliwię. Do 1stycznia bym chciała wytrwać a potem jak najszybciej urodzić, ale coś mam złe przeczucia, że Mała nie będzie chciała szybko wyjść...
Badałam też ft3 i ft4 i tutaj jest ok. Dostałam Eutxyrox 0,25 i kontrola za miesiąc. A Sylwestra też spędzamy w domu, ale ze znajomymi.Tsh zdecydowanie za wysokie, ale spokojnie łatwo je obniżyć lekami Mi na początku ciąży tsh skoczylo do 2 przy dawce euthyrox 50. Teraz biorę 62,5 i ostatni wynik to 0,84. W ciąży lepiej mieć tsh trochę za niskie niż za wysokie. A i w ciąży oprócz tsh bada się jeszcze ft4, bo nie wiem czy też sprawdzalas
Dziewczyny jakie plany na sylwestra? My z mężem zostajemy w domu
Imię jeszcze nie wybrane Jakoś czasu na to w święta nie było Muszę przygotować się na batalię z M. bo mamy totalnie inne pomysły A jak u Was? Decyzja już podjęta?
Do mnie jakoś nie przemawiają bo ogólnie nie podobają mi się te z małymi kółkami z przodu. Tak samo jak joolzy. Ja ostatnio wyczaiłam w Askocie jakąś nowość Tako Junama Chees. Cenowo i wizualnie tez ok.Dziewczyny nie widziałam na żywo i nie znam ale wizualnie i cenowo bardzo fajnie się prezentują Link do: Home page Po
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Albo ten wózek albo bardzo podobny widziałam w Krakowie i zwróciłam na niego uwagę,fajnie wyglądał.akurat wychodziłam ze sklepu z wózkami gdzie zamawiałam moj wózek i trafiłam na niego.Dziewczyny nie widziałam na żywo i nie znam ale wizualnie i cenowo bardzo fajnie się prezentują Link do: Home page Po
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wizualnie mi się nie podoba, ale wiadomo każdemu podoba się coś innego I chyba faktycznie to nowość, bo praktycznie nie ma jeszcze żadnych opinii w necie. Ja raczej decydowałabym się na wózek, który już jakiś czas jest na rynku i w związku z tym mogę poczytać opinie użytkowników, bo tak to w sumie nie wiadomo czego się spodziewać. A wiadomo wygląd wózka nie najważniejszy.Do mnie jakoś nie przemawiają bo ogólnie nie podobają mi się te z małymi kółkami z przodu. Tak samo jak joolzy. Ja ostatnio wyczaiłam w Askocie jakąś nowość Tako Junama Chees. Cenowo i wizualnie tez ok.