reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A Outlandera ogladalas? [emoji7][emoji847]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Nie! Dziewczyny dzięki :D Chyba obejrzę seriale które polecacie, bo cały czas tylko czytam jakąś książkę... A tak to zawsze jakieś urozmaicenie :D TV nie oglądam, bo niczego sensownego nie puszczają :p Tylko kuchenne rewolucje oglądam :D A co do książek wczoraj mąż kupił mi "Wielki ogarniacz życia" - coś dla śmiechu/poprawy humoru :D Tylko niestety ta książka tak śmierdzi, że aż boli mnie głowa gdy czytam! Bardzo ładnie wydana, ale użyli dużo kolorowej farby i pewnie dlatego tak cuchnie...

Dzięki, że pytasz :) Oj stres jest, nocami szczególnie, jak zacznę myśleć to spać nie mogę :p Czy dam radę urodzić, czy nie umrę z bólu, czy z Malutką wszystko będzie ok, kiedy mnie złapie, jak dojedziemy do szpitala, czy będę mogła karmić...można wymieniać i wymieniać :p Za to czuję się nad wyraz dobrze, jeszcze niedawno czułam się wykończona ciążą, a teraz daję radę naprawdę, cieszę się tymi ostatnimi chwilami. Ale też strasznie się już niecierpliwię. Do 1stycznia bym chciała wytrwać a potem jak najszybciej urodzić, ale coś mam złe przeczucia, że Mała nie będzie chciała szybko wyjść...
A mówią że dziewczynki rodzą się szybciej :)
Wszystko będzie ok. Ja mam te same obawy

Tsh zdecydowanie za wysokie, ale spokojnie łatwo je obniżyć lekami :) Mi na początku ciąży tsh skoczylo do 2 przy dawce euthyrox 50. Teraz biorę 62,5 i ostatni wynik to 0,84. W ciąży lepiej mieć tsh trochę za niskie niż za wysokie. A i w ciąży oprócz tsh bada się jeszcze ft4, bo nie wiem czy też sprawdzalas :)
Dziewczyny jakie plany na sylwestra? :D My z mężem zostajemy w domu :p
Badałam też ft3 i ft4 i tutaj jest ok. Dostałam Eutxyrox 0,25 i kontrola za miesiąc. A Sylwestra też spędzamy w domu, ale ze znajomymi.

Dziewczyny nie widziałam na żywo i nie znam ale wizualnie i cenowo bardzo fajnie się prezentują Link do: Home page Po

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Do mnie jakoś nie przemawiają bo ogólnie nie podobają mi się te z małymi kółkami z przodu. Tak samo jak joolzy. Ja ostatnio wyczaiłam w Askocie jakąś nowość Tako Junama Chees. Cenowo i wizualnie tez ok.

Dziewczyny nie widziałam na żywo i nie znam ale wizualnie i cenowo bardzo fajnie się prezentują Link do: Home page Po

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Albo ten wózek albo bardzo podobny widziałam w Krakowie i zwróciłam na niego uwagę,fajnie wyglądał.akurat wychodziłam ze sklepu z wózkami gdzie zamawiałam moj wózek i trafiłam na niego.

reklama
Do mnie jakoś nie przemawiają bo ogólnie nie podobają mi się te z małymi kółkami z przodu. Tak samo jak joolzy. Ja ostatnio wyczaiłam w Askocie jakąś nowość Tako Junama Chees. Cenowo i wizualnie tez ok.
Wizualnie mi się nie podoba, ale wiadomo każdemu podoba się coś innego :) I chyba faktycznie to nowość, bo praktycznie nie ma jeszcze żadnych opinii w necie. Ja raczej decydowałabym się na wózek, który już jakiś czas jest na rynku i w związku z tym mogę poczytać opinie użytkowników, bo tak to w sumie nie wiadomo czego się spodziewać. A wiadomo wygląd wózka nie najważniejszy.

Do góry