reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczynki jakby ktoś był chętny to odsprzedaje nówkę torbę do wózka . Dostałam pod choinkę kaskę na taka co podobała mi się bardziej i pasowała wizualnie do wózka . Oczywiście dla forumowiczek zrobie lepsza cenę [emoji846]

Nowa nie używana torba do wózka Skip Hop Duo Signature Link do: Nowa nie używana torba do wózka Skip Hop Duo Signature

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jak się czujesz wogole bo to już niedługo :) stresik jest?
Dzięki, że pytasz :) Oj stres jest, nocami szczególnie, jak zacznę myśleć to spać nie mogę :p Czy dam radę urodzić, czy nie umrę z bólu, czy z Malutką wszystko będzie ok, kiedy mnie złapie, jak dojedziemy do szpitala, czy będę mogła karmić...można wymieniać i wymieniać :p Za to czuję się nad wyraz dobrze, jeszcze niedawno czułam się wykończona ciążą, a teraz daję radę naprawdę, cieszę się tymi ostatnimi chwilami. Ale też strasznie się już niecierpliwię. Do 1stycznia bym chciała wytrwać a potem jak najszybciej urodzić, ale coś mam złe przeczucia, że Mała nie będzie chciała szybko wyjść...

reklama
My z mężem w dwa dni wciągneliśmy :D mega nam się podobał

No fajny ale trochę przesadzili na koniec [emoji6]
A co do porodu to trzymam mocno kciuki i napewno dasz radę, jesteś przygotowana na wszystko [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Do góry