reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja też zamówiłam w skórze dove white:) Zastanawiałam się też nad kolorowem właśnie white carmel ale widziałam i za jasny jak dla mnie.Wózek na prawdę fajnie lekko się prowadziło jest amortyzowany także tymbardziej wpływa na komfort jazdy.Mam nadzieje ze bede dalej zadowolona jak już dzidzia się urodzi i bedziemy chodzić na spacerki.
A nie masz przypadkiem zdjec ze sklepu?
A soft to chyba kolekcja materialowa?

A nie masz przypadkiem zdjec ze sklepu?
A soft to chyba kolekcja materialowa?
Nie nie robiłam zdjęc w sklepie.Nie,soft to też w eco skórze.Jest zwykła kolekcja bassa ale bez amortyzatorów i tez rózne kolory,lepszą wersją jest soft z amortyzatorami i też dostepny we wszystkich kolorach(w eko skórze jak i materiał) ale ja duzo opini poczytałam zanim kupiłam i polecają ogólnie bassa ale soft nie tego zwykłego bassa i też polecają w eko skórze bo jest łatwy w utrzymaniu czystości.Niepolecają kupowania jedynie nosidełka z Roana.Bo on ma testy uderzeniowe do 20 kg chyba :) Więc ja kupiłam fotelik maxsi cosi bo ma testy zrobione i ma dożywotnią gwarancję.Czyli jezeli fotelik bierze udział nawet w głupiej stłuczce(nawet bez dziecka)to reklamujesz go i dostajesz nowy.Ja kupiłam wózek wcześnie ale promocję fajną w jednym sklepie zrobili na ten wózek to skorzystałam

Nie nie robiłam zdjęc w sklepie.Nie,soft to też w eco skórze.Jest zwykła kolekcja bassa ale bez amortyzatorów i tez rózne kolory,lepszą wersją jest soft z amortyzatorami i też dostepny we wszystkich kolorach(w eko skórze jak i materiał) ale ja duzo opini poczytałam zanim kupiłam i polecają ogólnie bassa ale soft nie tego zwykłego bassa i też polecają w eko skórze bo jest łatwy w utrzymaniu czystości.Niepolecają kupowania jedynie nosidełka z Roana.Bo on ma testy uderzeniowe do 20 kg chyba :) Więc ja kupiłam fotelik maxsi cosi bo ma testy zrobione i ma dożywotnią gwarancję.Czyli jezeli fotelik bierze udział nawet w głupiej stłuczce(nawet bez dziecka)to reklamujesz go i dostajesz nowy.Ja kupiłam wózek wcześnie ale promocję fajną w jednym sklepie zrobili na ten wózek to skorzystałam
Tak tak teraz sprawdzilam i oba sa soft. No a nosidelko tez o maxi cosy myslalam. A gdzie kupilas ze cena dobra?
Ja tez czytalam opinie no i wizualnie mi sie podoba bo sa 2 kolory i tyle a nie lubie tych co maja wszedzie inne wstawki

reklama
Do góry