reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja też zamówiłam w skórze dove white:) Zastanawiałam się też nad kolorowem właśnie white carmel ale widziałam i za jasny jak dla mnie.Wózek na prawdę fajnie lekko się prowadziło jest amortyzowany także tymbardziej wpływa na komfort jazdy.Mam nadzieje ze bede dalej zadowolona jak już dzidzia się urodzi i bedziemy chodzić na spacerki.
A nie masz przypadkiem zdjec ze sklepu?
A soft to chyba kolekcja materialowa?

A nie masz przypadkiem zdjec ze sklepu?
A soft to chyba kolekcja materialowa?
Nie nie robiłam zdjęc w sklepie.Nie,soft to też w eco skórze.Jest zwykła kolekcja bassa ale bez amortyzatorów i tez rózne kolory,lepszą wersją jest soft z amortyzatorami i też dostepny we wszystkich kolorach(w eko skórze jak i materiał) ale ja duzo opini poczytałam zanim kupiłam i polecają ogólnie bassa ale soft nie tego zwykłego bassa i też polecają w eko skórze bo jest łatwy w utrzymaniu czystości.Niepolecają kupowania jedynie nosidełka z Roana.Bo on ma testy uderzeniowe do 20 kg chyba :) Więc ja kupiłam fotelik maxsi cosi bo ma testy zrobione i ma dożywotnią gwarancję.Czyli jezeli fotelik bierze udział nawet w głupiej stłuczce(nawet bez dziecka)to reklamujesz go i dostajesz nowy.Ja kupiłam wózek wcześnie ale promocję fajną w jednym sklepie zrobili na ten wózek to skorzystałam

Nie nie robiłam zdjęc w sklepie.Nie,soft to też w eco skórze.Jest zwykła kolekcja bassa ale bez amortyzatorów i tez rózne kolory,lepszą wersją jest soft z amortyzatorami i też dostepny we wszystkich kolorach(w eko skórze jak i materiał) ale ja duzo opini poczytałam zanim kupiłam i polecają ogólnie bassa ale soft nie tego zwykłego bassa i też polecają w eko skórze bo jest łatwy w utrzymaniu czystości.Niepolecają kupowania jedynie nosidełka z Roana.Bo on ma testy uderzeniowe do 20 kg chyba :) Więc ja kupiłam fotelik maxsi cosi bo ma testy zrobione i ma dożywotnią gwarancję.Czyli jezeli fotelik bierze udział nawet w głupiej stłuczce(nawet bez dziecka)to reklamujesz go i dostajesz nowy.Ja kupiłam wózek wcześnie ale promocję fajną w jednym sklepie zrobili na ten wózek to skorzystałam
Tak tak teraz sprawdzilam i oba sa soft. No a nosidelko tez o maxi cosy myslalam. A gdzie kupilas ze cena dobra?
Ja tez czytalam opinie no i wizualnie mi sie podoba bo sa 2 kolory i tyle a nie lubie tych co maja wszedzie inne wstawki

reklama
Do góry