reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

A w którym tc miałaś pobierana krew? Ja robiłam w 11 i0 bo od 10 tc to mówili właśnie ,ze niepewne i nie chciałam ryzykować.

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"[/QUOTE]
No wlasnie w 10+1. Wiesz, ja za to nie placilam ale jak juz robie to chcialabym, zeby wynik byl. No zobacze jak bedzie, najwyzej poprosse o powtorke jak trzeba bedzie.

reklama
Teraz jestem na dawce 1x1 i do końca roku odstawię. Robiłam też kontrolnie progesteron i wyszedł ponad 100, więc teraz bez zamartwiania się odstawię. Martwi mnie tylko tsh. Wyszło 3,02 i lekarz powiedział, że trochę za dużo. Jutro mam wizytę u endokrynologa. Krzywa cukrowa tez mnie martwi, chociaż lekarz jej nie skomentował. Na czczo mam 93, po 1 h 193 a po 2 h 113. @Ropuszka666 jakie Ty miałas wyniki?
Tsh zdecydowanie za wysokie, ale spokojnie łatwo je obniżyć lekami :) Mi na początku ciąży tsh skoczylo do 2 przy dawce euthyrox 50. Teraz biorę 62,5 i ostatni wynik to 0,84. W ciąży lepiej mieć tsh trochę za niskie niż za wysokie. A i w ciąży oprócz tsh bada się jeszcze ft4, bo nie wiem czy też sprawdzalas :)
Dziewczyny jakie plany na sylwestra? :D My z mężem zostajemy w domu :p

Tsh zdecydowanie za wysokie, ale spokojnie łatwo je obniżyć lekami :) Mi na początku ciąży tsh skoczylo do 2 przy dawce euthyrox 50. Teraz biorę 62,5 i ostatni wynik to 0,84. W ciąży lepiej mieć tsh trochę za niskie niż za wysokie. A i w ciąży oprócz tsh bada się jeszcze ft4, bo nie wiem czy też sprawdzalas :)

Zaskoczę Cię ..... My tez w domu [emoji322][emoji51] moze jakis maraton filmowy [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Pytanie do dziewczyn z Wro, czy polecacie kogos do połówkowego w Poliklinice na Grobli? Bo skierowano mnie tam na usg.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U nas impreza kanapowa8-) z dużą ilością jedzenia ;) Nigdy tak nie cieszyła mnie nasiadówka w domu:D

Hej ciotki[emoji4] u nas dziś była położna a maluchy maja 2tyg i 2 dni i ważą 3100 Oliwka i 3000 Filip. Filip urósł 4cm a Oliwka 2 cm. Są kochane, grzeczne i rosną jak na drożdżach [emoji16][emoji7]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Pięknie - gratulacje :))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny w badaniu PAPPA wyszło mi obniżone białko PAPPA. Czy któraś z Was tak miała? Trzeba zwracać na coś uwagę? Lekarka tylko tak ogólnikowo wspominała coś o przepływach, kontrolowaniu ciśnienia i ryzyku stanu przedrzucawkowego ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry