Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
15 i 6
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Ja tam uznaje Twoja rację!!!!!!!A mi się przynajmniej patrząc na zdjęcia wydawało, że Marcelinka do mamusi podobna No ale pewnie masz rację, bo taty nie widziałam
Cudnie[emoji7] my planujemy pierwszy spacerek w sobotę [emoji5] Oliwia i Filip pozdrawiaja Marcelinke!Witam sie .
My już opanowałysmy zoltaczke .
Walka z cyckami też idzie w dobra stronę.
Pozdrawiamy Zobacz załącznik 832845 Zobacz załącznik 832846
Niedługo maluch będzie kopał coraz mocniej
Moja mała coraz chętniej o sobie przypomina. Tylko dość wstydliwe z niej dziewcze bo jak tatuś przyłoży rękę do brzucha to od razu cicho siedzi
Całujemy i uściski slemy.Cudnie[emoji7] my planujemy pierwszy spacerek w sobotę [emoji5] Oliwia i Filip pozdrawiaja Marcelinke!
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Mama już szprycha [emoji6]a Marcelinka cudna [emoji7]Cudnie[emoji7] my planujemy pierwszy spacerek w sobotę [emoji5] Oliwia i Filip pozdrawiaja Marcelinke!
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom