reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
@Pixie_Dixie no to u mnie nie "plum", tylko takie uczucie jakby dotyk/nacisk na wewnętrzna stronę brzucha. Na początku myślałam, że coś mnie uwiera w brzuch, odsunelam kołdrę, ale nadal to czułam, a później w innym miejscu. W tej chwili nic nie czuje. Chyba to jednak jeszcze nie to. Położna mi ostatnio mówiła, że pierwsze ruchy poczuje najwcześniej w 19-20 tc. Trzeba czekać :)

U mnie to takie krótkie uczucie w jednym miejscu, pewności nie mam ale gazy to inaczej jest taki ruch z jednego miejsca do innego i dźwięki [emoji12]

@Pixie_Dixie który masz tydzień dokładnie?

15 i 6

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Obserwuj, obserwuj;) Pewnego dnia oświeci Cię i powiesz "to na pewno maluch!":)
Uwielbiam gdy mała wierci się w brzuchu:DŚmiesznie ją czasem odczuwam, jakby dupķą merdała;)

Ale zazdroszcze [emoji5] tak pozytywnie!
A ja jutro zaczynam piąty miesiąc! [emoji15][emoji1316]

Ale zazdroszcze [emoji5] tak pozytywnie!
A ja jutro zaczynam piąty miesiąc! [emoji15][emoji1316]

Piąty miesiąc chyba zaczyna się od początku 18 tc (17 ukończony). Przynajmniej tak mi pokazuje aplikacja. U mnie 16+5 i jeszcze wyświetla się, że 4 miesiąc.
A brzuszek już u Ciebie widać? :) Pytam, bo między nami tylko 6 dni różnicy :)

reklama
Do góry