reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama

Dziękuję ! :)
Mały ma już ponad 1,5 kg i wszystko jest w jak najlepszym porządku
Z gwiazdkowego prezentu nici- mały nie przypozował do 3D , ale mamy chociaż jedno fajne zdjęcie ♥️
2B823108-8CEA-442E-AA24-EA5F71DDB5E3.jpeg

Załączniki

• 2B823108-8CEA-442E-AA24-EA5F71DDB5E3.jpeg
    2B823108-8CEA-442E-AA24-EA5F71DDB5E3.jpeg
    592,9 KB · Wyświetleń: 152
IMG_9896.jpg
Hej dziewczyny. Ja dzisiaj mialam wizyte 10+1tc. Moje szczescie ma 34,7mm i jest wszystko ok :) kamien z serca. Z badan inwazyjnych zrezygnowalismy i zgodzili sie zrobic test NIFTY, krew juz pobrana pewnie za 2 tyg wyniki razem z pierwszym badaniem prenatalnym, ktore mam na 05.01. Puki co jestem szczesliwa :)

Załączniki

• IMG_9896.jpg
    IMG_9896.jpg
    55,9 KB · Wyświetleń: 516
Zobacz załącznik 832921 Hej dziewczyny. Ja dzisiaj mialam wizyte 10+1tc. Moje szczescie ma 34,7mm i jest wszystko ok :) kamien z serca. Z badan inwazyjnych zrezygnowalismy i zgodzili sie zrobic test NIFTY, krew juz pobrana pewnie za 2 tyg wyniki razem z pierwszym badaniem prenatalnym, ktore mam na 05.01. Puki co jestem szczesliwa :)
Maluch pięknie się rozwija!:)
Szykuje się u Ciebie ciekawy początek roku! ;) Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!!! :)

Zobacz załącznik 832921 Hej dziewczyny. Ja dzisiaj mialam wizyte 10+1tc. Moje szczescie ma 34,7mm i jest wszystko ok :) kamien z serca. Z badan inwazyjnych zrezygnowalismy i zgodzili sie zrobic test NIFTY, krew juz pobrana pewnie za 2 tyg wyniki razem z pierwszym badaniem prenatalnym, ktore mam na 05.01. Puki co jestem szczesliwa :)
Wiedziałam,że będzie wszystko dobrze.Naprawdę bardzo się cieszę a maluszek to niech rośnie zdrowo.

Jutro kończymy tydzień i powiem Wam dziewczyny ze jak do tej pory był to najpiękniejszy, najwspanialszy tydzień mojego życia!!! [emoji7]
1513708764-f517ae99553ffced-aaaaaa.jpeg
1513708769-1d86bef27c99b777-aaaaaa.jpeg

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
@adunnnia90 jakie śliczne dzieciaczki ;)
Dziękuję, że wstawiasz tu zdjęcia, bo ciocia z wątku IUI ciekawa ;)
Całuski :* cieszę się Waszym szczęściem!!! :*

reklama
Super , niech maluszek się ładnie rozwija [emoji4]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry