reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Jutro kończymy tydzień i powiem Wam dziewczyny ze jak do tej pory był to najpiękniejszy, najwspanialszy tydzień mojego życia!!! [emoji7]
1513708764-f517ae99553ffced-aaaaaa.jpeg
1513708769-1d86bef27c99b777-aaaaaa.jpeg

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Cudowności, takie dwa prezenty [emoji7]

Ja już po wizycie. 24 +5 tc mała waży 750 gram i pozostała dziewczynka :) jest cudowna. Mam zdjęcie 4d ale oczywiście za duży format pliku żeby tu wrzucić.
Jak narazie wszystko jest dobrze i mam nadzieję że tak zostanie. Ma rączki i nóżki koło buźki taka wygimnastykowana haha

Szkoda,ze nie możesz zdjęć pokazać, my narazie tylko 2d mamy , ale może na polowkowym cos nam zrobi dr [emoji4]

to się zabiorę ale w styczniu :p

Oj ja to widzę w tym roku rozpakowanie [emoji12]

A co ile masz wizyty? Ja na początku miałam co 2 tyg. a teraz co 3.
Zazdroszczę Zakopanego :) My z mężem uwielbiamy tam jeździć. Jesteśmy tam co roku :) Mamy tam ulubione karczmy i cały czas odwiedzamy ten sam pensjonat, więc już nas tam dobrze znają :D Teraz pewnie wybierzemy się dopiero z maluszkiem :) Nie mogę się doczekać :)

U prowadzącego miałam wizyty co 2 tyg, ale doszły wizyty w klinice i w medicoverze wiec tak do 10tyg to co tydzień wypadały, teraz mam co 3 tyg plus czasami medicover [emoji6]
To podesle trochę fotek, zebys chociaż duchem była w Zakopcu [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
@Pixie_Dixie nic się nie dzieje, chyba jednak ten styczeń nas czeka :)
któraś dziewczyna miała nieprzyjemne badanie prenatalne i miała przyjść za tydzień, wybaczcie mi sklerozę ciążową, ale nie pamiętam która to z Was i czy już minął ten tydzień...

U prowadzącego miałam wizyty co 2 tyg, ale doszły wizyty w klinice i w medicoverze wiec tak do 10tyg to co tydzień wypadały, teraz mam co 3 tyg plus czasami medicover [emoji6]
To podesle trochę fotek, zebys chociaż duchem była w Zakopcu [emoji6]

Dzieki :D Czasami z mężem gdy tęsknimy podglądamy Krupówki z kamerki na żywo :D

@Pixie_Dixie nic się nie dzieje, chyba jednak ten styczeń nas czeka :)
któraś dziewczyna miała nieprzyjemne badanie prenatalne i miała przyjść za tydzień, wybaczcie mi sklerozę ciążową, ale nie pamiętam która to z Was i czy już minął ten tydzień...
Dokopałam się do starych postów i chodzi tu o @Maryn123. Dzisiaj chyba właśnie dokładnie tydzień mija od jej badania. Ale coś się ostatnio w ogóle nie odzywa.

reklama
Kochane dziękuje za pamięć :) okazało się ze dziś 12t1d - dzidziuś ma 5,6 cm i wszystko ok :)))))

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

O jeny ale stresu! To jak Wy to wyliczyliście?

A u mnie zaczęły sie ruchy? Teraz to juz prawie pewna jestem [emoji12]

Do góry