reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

My to już w ogóle 30m2 jak narazie jeden duży pokój kuchnia lazieneczka dobrze że balkon duży jest.Ale lubimy to mieszkanie zostaniemy tu jak najdłużej się da.Dzialka w Polsce jest tylko jak do tej pory nawet nie myślałam o budowaniu tylko o jednym wiadomo dziecko.Teraz gdy jestem w ciąży mysle ze fajnie by bylo miec swoj domek i wrocic do ojczyzny.Ale jeszcze nie pora jeszcze dwujka czeka na zimowisku ,Nie ruszę się z fr puki nie zabiorę moich kruszynek

Gosia a Ty gdzie w fr? Bo ja byłam w Paryżu jako aupair i mam duży sentyment do tego miasta [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
Mój cały czas się boi żebym w starym roku nie urodziła i to jeszcze wcześniaka . Ja go uspokajam ze jeszcze czas i spokojnie ale jak coś mnie boli to on zaraz tylko powiedz ze nie rodzisz [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mój to już opiernicz parę razy dostał za teksty "czekaj do nowego roku", mówię do Niego to se sam ten bebzol noś :D

My to już w ogóle 30m2 jak narazie jeden duży pokój kuchnia lazieneczka dobrze że balkon duży jest.Ale lubimy to mieszkanie zostaniemy tu jak najdłużej się da.Dzialka w Polsce jest tylko jak do tej pory nawet nie myślałam o budowaniu tylko o jednym wiadomo dziecko.Teraz gdy jestem w ciąży mysle ze fajnie by bylo miec swoj domek i wrocic do ojczyzny.Ale jeszcze nie pora jeszcze dwujka czeka na zimowisku ,Nie ruszę się z fr puki nie zabiorę moich kruszynek
U nas nie ma nic na zimowisku niestety eiec ciesz sie ze masz[emoji6] ja na nowo cala procedure bede zaczynac.
A dzialki ma tesciowa ale za blisko jej domu wiec na pewno tam nie planujemy sie budowac. Ciezko widze ten powrot ale dany rade

Zazdroszczę pełnego zimowiska! :) My liczymy na naturalny cud...a jak nie bedzie efektu po 6 miesiącach to pędzimy do kliniki;)

My juz nawet działkę mamy, ale jakos sKoda kasy na ten dom [emoji12] ale tak jak mówisz 2 dziecko bedzie konkretnym impulsem !

To tak jak my [emoji4] działka jest, jak zaczęliśmy planować budowie domu to wyszło ivf i plan poszedł na boczny tor, teraz jak już dzieciątko w drodze to mój m napalil się znowu na projekt domu i działa w tym kierunku a ja tak jakość nie widzę budowy w pl nie będąc na miejscu nie wiem jak to ogarniemy z małym dzieckiem [emoji16].

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Myśle,ze największa motywacja w moim wypadku bedzie wnoszenie wózka na 2 piętro bez windy [emoji23][emoji1377]

O matko to ja jak bym mieszkała w pl to na 4 piętro [emoji23] to też by była motywacja[emoji13]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Ropuszka666 czy mogłabyś zmienić w kalendarzu płeć mojego maluszka? Będzie jednak dziewczynka:) Z góry dziękuję!!!
A jednak[emoji6] no to nam dzieciaczki numery porobily[emoji23] oby juz sie nie zmienialo!

Ropuszko a mi prosze dopisz 5.01 usg i 1.02 wiz w szpitalu u poloznych. A i co do imienia to chyba jednak u nas bedzie Sarunia mimo ze byly 3 typy od zawsze to jak sie okazalo ze jefnak dziewczynka to jakos z nienacka to Sara wpadlo i chyba tak zostanie[emoji7]

A i jutro mam fizjo pierwszy raz w szpitalu wiec sama jestem ciekawa czego sie spodziewac

Do góry