reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mil​ia zrob sobie teraz, na wynik czeka sie okolo siedmiu dni. U mnie z moczu ogolnego wszystko wygladalo dobrze, a okazalo sie ze mialam bakterie i dostalam lekarstwo. Pozdrawiam

reklama
Marcysiowa - a sami sobie robicie sesję zdjęciową czy z jakimś profesjonalnym fotografem?? Też o tym myślimy... Fajna pamiątka - a my też raczej nie będziemy się już starali o więcej dzieci...chyba że coś wyjdzie :D hihi

Aisha - ja też słyszałam że takie parcie to na poród - trzymam kciuki z całych sił &&&&&&&&&&&&

A mi tak ciężko... męczę się przy byle czynnościach...daj Bożej jeszcze z 1,5 miesiąca donosić chłopaków....
h

My robimy profesjonalną sesję u fotografa z fryzjerem i makeupem. Cena promocyjna 359zł.

my umowilismy sesje u fotografa na 18stego, bardzo podobaja mi sie sesje ciazowe i od dawna marzylam, ze jak juz bede w ciazy to na pewno zrobimy sobie takie zdjecia na pamiatke. Co do porodu to wczoraj na wizycie lekarka az namawiala mnie na cesarke. Do wczoraj nastawialam sie raczej na porod sn ale po wczorajszej rozmowie i argumentami, ze to bezpieczniejsze dla dziecka w mojej sytuacji, po takich staraniach i przejsciach, ze bede prosic w szpitalu by mi zrobili cesarke. Jeszcze nie wiem jak to jest dokladnie z cesarka w Norwegii i czy mozna od nich tego wymagac, by ustalili mi termin, ale mam taka nadzieje.

Kate a to troszkę nie za wcześnie? Może warto poczekać aż brzuszek zrobi się większy.

Kate...dziekuje kochana. wlasnie dostałam ostatnio skierowanie na posiew moczu od mojego nowego prowadzącego...ale to na nastepna wizyte czyli z jakies 2,5 tygodnia. myślisz, żeby zrobić to sobie teraz?

Zrób trochę wcześniej bo jak któraś z dziewczyn pisała na wynik się czeka kilka dni. U mnie w labie można po 24h dowiedzieć się czy coś jest czy nie a dopiero po kilku dniach co to jest. A na jęczmień polecam przykładać złotą obrączkę.

Marcysiowa :-) ja wolę jak mi mój osobisty fotograf fotki porobi ;-) nie że mam coś przeciw fotografom, ale myślę,że fotograf nie da rady zrobić takich zdjęc jak zrobi to osoba, która kocha. No i mój M nie chce, aby ktoś obcy mnie oglądał :-D

no tak, ja niestety sama będe mieć zdjęcia, bez tatusia, on lubi dla mnie robić zdjęcia, więc na prawdę mało mamy wspólnych ... dobrze,że na weselu był fotograf to mam ponad 2000 zdjęć - zaszalał nam :-) - ten fotograf ma swoje studio w Olsztynie i mogę go każdemu polecić, taki człowiek z duszą, nam zrobił śliczne zdjęcia, a przy okazji nas wymęczył - ojej -kilka godzin po skansenie, ale za to on nas doskonale pamięta a my jego :-D

Avocado - na gardlo mozesz tez uzywac tantum verde, spray lub tabletki sa troszke silniejsze i ja teraz wlasnie uzywalam przy przeziebieniu. A syrop tez bralam, ja tam akurat czosnek czuje, ale jak mus to mus. Szybki lyk i zapijam czyms innym.

Co do fotek to sobie obiecywalam robic regularnie a mam jedna. Moj M nie przepada za aparatem i pewnie dlatego. Musze nadrobic nim urodze. Ja uwielbiam zdjecia, wiec chyba zmolestuje M o kilka fotek.

Misia - taka natura kobiet, ze sobie zycie utrudnia. Ty zamawiasz z Uk a ja z Polski. No ale poszlam z mama na zakupy a wiadomo jak to jest :). Tutaj raczej wyprawka na mojej glowie,. Lozeczko kupilam bo zalezalo mi na szufladzie na dole a wozek to chcialam kola pompowane i duza gondole. Kolezanki polecaly ten model ( i pan w sklepie) wiec mam nadzieje, ze sie sprawdzi.Kupilam jedo fyn memo granatowo bialy, a fotelik dokupie tu maxi cosy.Na szczescie auta nie musimy zmieniac bo mamy forda mondeo, wiec powinno sie wszystko w bagazniku pomiescic.

Aisha - trzymam kciuki, zeby mala jeszcze troszke w brzuchu posiedziala. Informuj na biezaco.

A mnie prosze dopisac do listy na 07.07 taka date podano mi z usg i tego trzymaja sie tu polozne.

Lece cos zjesc i odspanac bo dopiero z pracy wrocilam,milego wieczorka.

reklama
Trzcinko - ciekawe - bo mi z usg tez wychodzi 7.07 !!! :-) Miałyśmy transfer w ten sam dzień i dziewczyny podobnie rosną :-)
Miliaa - skorzystałam z Twojego linku i tez kupiłam ten rożek.

Do góry