reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny a czy Wy też troszkę schudłyscie w pierwszym trymestrze? U mnie waga pokazuje jakieś 1-2 kg mniej niż przed ciążą i zastanawiam się czy tak może być. Położna podczas ważenia nic nie mówiła, że coś jest źle.

Ja przez złe samopoczucie i wymioty straciłam 2 kg i nawet teraz jakieś dużej wagi nie mam.

Urodzilam dziewczyny. 27.11 po 22 na swiat przyszla Żywia po cc. 2880g 51cm. Wody mi odeszly o 20, a ze dziecko posladkowo ulozone to cieli. Widzialam ja tylko chwile po cc, pozniej na ok pol godziny przyniesli mi ja do poprzytulania i pierwszego dostawienia do piersi, ale na noc zabrali. Nie mam jeszcze zdjęć.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Cudownie Kochana, mam nadzieję, że już niedługo do domku wrócicie:happy:

Dzieki za mile slowa. Poki co walcze z corka zeby jadla, bo albo jak rusza usteczkami, ale nieblapie sutka, albo lapie sutka i zaraz przy nim zasypia...
Za to jest bardzo grzeczna, szczegolnie w porownaniu do niektorych dzieciakow na sali (a jestem w 4ce).
A oto Żywia:
1511922418-759dd5173a00aba6-aaaaaa.jpeg

reklama
Dzieki za mile slowa. Poki co walcze z corka zeby jadla, bo albo jak rusza usteczkami, ale nieblapie sutka, albo lapie sutka i zaraz przy nim zasypia...
Za to jest bardzo grzeczna, szczegolnie w porownaniu do niektorych dzieciakow na sali (a jestem w 4ce).
A oto Żywia:
1511922418-759dd5173a00aba6-aaaaaa.jpeg

Madziu jaka kruszynka malutka [emoji846] i te usteczka cudna jest! Kurczę tylko się nie zniechecaj może potrzebuje troszkę więcej czasu . A położna była ?coś mówiła doradziła ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry