I mojO tak bardzo pracowity, moj znak zodiaku[emoji3]
reklama
ludek
Fanka BB :)
Dziewczyny a czy Wy też troszkę schudłyscie w pierwszym trymestrze? U mnie waga pokazuje jakieś 1-2 kg mniej niż przed ciążą i zastanawiam się czy tak może być. Położna podczas ważenia nic nie mówiła, że coś jest źle.
Ja przez złe samopoczucie i wymioty straciłam 2 kg i nawet teraz jakieś dużej wagi nie mam.
ludek
A są tutaj jakieś dziewczyny, które mieszkają w Polsce? Z tego co zauważyłam chyba każda za granicą
Ja mieszkam
katharina203
Ja tez polska chociaz przed mieszkalam 2 lata w holandiiJa mieszkam
Ewunka
Jasny gwint....Ja na kazdej wizycie mialam ok 150/100...a jak zostalam wyslana na ktg do szpitala to mialam 197/123...z nerwow...no i juz mnie nie wypuscili...
Cudownie Kochana, mam nadzieję, że już niedługo do domku wrócicieUrodzilam dziewczyny. 27.11 po 22 na swiat przyszla Żywia po cc. 2880g 51cm. Wody mi odeszly o 20, a ze dziecko posladkowo ulozone to cieli. Widzialam ja tylko chwile po cc, pozniej na ok pol godziny przyniesli mi ja do poprzytulania i pierwszego dostawienia do piersi, ale na noc zabrali. Nie mam jeszcze zdjęć.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Dzieki za mile slowa. Poki co walcze z corka zeby jadla, bo albo jak rusza usteczkami, ale nieblapie sutka, albo lapie sutka i zaraz przy nim zasypia...
Za to jest bardzo grzeczna, szczegolnie w porownaniu do niektorych dzieciakow na sali (a jestem w 4ce).
A oto Żywia:
Za to jest bardzo grzeczna, szczegolnie w porownaniu do niektorych dzieciakow na sali (a jestem w 4ce).
A oto Żywia:
reklama
Ropuszka666
Dzieki za mile slowa. Poki co walcze z corka zeby jadla, bo albo jak rusza usteczkami, ale nieblapie sutka, albo lapie sutka i zaraz przy nim zasypia...
A oto Żywia:
Madziu jaka kruszynka malutka [emoji846] i te usteczka cudna jest! Kurczę tylko się nie zniechecaj może potrzebuje troszkę więcej czasu . A położna była ?coś mówiła doradziła ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom