reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Oj niby lepiej z nimi uważać. Tak czytałam, ale nie wiem jak to naprawdę z tym jest. Jak dobrze ugotowane, to może wszystko ok... Wiem, że nie można surowych jaj, trzeba uważać na majonez (chyba tylko domowy) i lody. Na pewno nie można pić mięty (mówił mi lekarz).

A ja miętę pijam i nic nam nie jest.

Co do wyprawki zaczęłam po połówkowym, bo chciałam poznać płeć już na 100 % :) Ostatnio byliśmy wybierać wózki i czułam się jak mała dziewczynka w zabawkowym. Ostatecznie zamówimy w styczniu, żeby mieć go w lutym. Jeszcze się waham, ale chyba padnie na bebetto.

Dołączam do fanek krewetek z masłem i czosnkiem <3

Ostatnia edycja:
reklama
Tak to przykra prawda u nas tez bylo 3polakow i ja czwarta i zadno nie rozmawiało ze soba bo taka zazdrosc przemawiała[emoji17]

U mnie to zazdrosc ze Peugeot 307 cc jezdzilam jak to auto za 2 tys Tylko haha niewiem o co moze o to ze mam prawo jazdy bylo albo o moje stanowisko , przykre no to jest Ale u mnie bylo minelo
Mialam kumpele z angli I indii i starczylo , brak mi ich teraz

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja niestety też przekonałam się, że za granicą Polak Polakowi wilkiem. Mieszkam w Danii i tutaj mamy naprawdę bardzo mało znajomych Polaków. Jedynie takich co poznaliśmy jeszcze w PL. Zawiść, zazdrość i kopanie dołków pod sobą. Ja to z chęcią wróciłabym do kraju, ale mąż upiera się, żeby jeszcze tu posiedzieć.

To ja ci napisze sytuacjie w it jakies 10 lat temu
Z wloch generalnie ludzie JuZ uciekaja piekny kraj Ale malo pracy i majac doslownie dwie kolezanki polki JuZ wtedy , jedna dobierala Sie do meza na disco
On mi to mowil dzuen Po , mowie moze wypilosmy za duzo a moze snilo ci Sie , ona tego nie moglaby zribic mowie

Niestey bylo prawda bardzo to przezylam moja przyjsciolka byla ;((;

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@kredka82 Jak Ty się czujesz? Który u Ciebie to już miesiąc? Ja ledwo dołączyłam do forum o invitro a Tobie się udało :) co nosisz w brzuszku?
Za chwile zaczynam 6ty miesiac[emoji5] a w brzuszku to maly zartownis! Jaja sobie z nas robi i dupcie chowa. Wczoraj nam mignely 2 kropeczki i lekarz mowi ze moze chlopak ale pewnosci nie ma. Godzine usg robil i maluszek tak sie ruszal a tym co trzeba nie pomachal[emoji38]

A czuje sie ok oprocz niezidentyfikowanego bolu jakbym jezdzila na rowerze niewygodnym i chodzic za bardzo nie moge i nog podnosic... ale skoro wykluczylismy wczoraj rozejscie spojenia a szyjka 5cm zamknieta to sie uspokoilam.

A to Twoje pierwsze podejscie udane?
To może mogłabyś mi polecić jakieś fajne produkty? Mój tato pracuje w Irlandii i jak coś mogę powiedzieć żeby mi przywiózł ;)
Hmmm ja bede duzo z pl zamawiac. Tu ciuszki bardzo dobre jakosciowo (przynajmniej tak mowia te co maja porownanie) a tak to trzeba wszystkie ceny porownywac bo w irlandii jak sa oferty specjalne to sa na prawde tanio a w pl jak dadza 10% to wszystko... a tu na -10% nawet nikt nie popatrzy

A co do polakow za granica to my mowimy ze polak gorszy niz swinia. Ja w pierwszej pracy mialam tez polakow, w drugiej tylko irlandczykow (z czego sie bardzo cieszylam) a potem jak otworzylam swoja dzialalnosc to oczywiscie polacy peeno nie raz mi dupe obrobili bo jak to polka swoja firme... ehhh szkoda gadac a nikt nie rozimie ze swoja firma to wcale nie takie kokosy...

reklama
Do góry