W takim razie od połowy stycznia zacznę od ubranek, kocyków itp.Ja 12.05 także niewielka różnica. Po każdej wizycie u lekarza coś kupowałam, nie potrafiłam sie powstrzymać.
reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
To chyba nie do mnie
Do ciebie [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo prosto, roztapiam maslo na patelni, dodaje czosnek posiekany i wkladam krewetki na pare mimut, troszke soli morskiej i odrobina natki pietruszki. Do tego bagietka i salatka z mix salat i przed ciążą lampka wina [emoji39] byla. Kolacja rewelacja dla mnie[emoji39]Jak je robisz?
Nigdy nie zapomne jak w Uk mi dali muszle ze smietana moja tesciowa padla w restauracji
ZazwycAj ribi lepi Sie pomidory z czosnkiem podsmazanna olivie dodaje pietryszke i daje cozze a tam tej smowtany bylo tyle ze mi sie podnosilo I zostawilam
Ostatni zrobilam z mrożonych malych przekąskę.
Moze fachowcem tej kuchni nie jestem[emoji13] ale tak nauczylam się mieszkajac w Belgii ok 5lat.
Tylko ja nie pytałam o brzuszekDo ciebie [emoji23]
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Bardzo prosto, roztapiam maslo na patelni, dodaje czosnek posiekany i wkladam krewetki na pare mimut, troszke soli morskiej i odrobina natki pietruszki. Do tego bagietka i salatka z mix salat i przed ciążą lampka wina [emoji39] byla. Kolacja rewelacja dla mnie[emoji39]
Ostatni zrobilam z mrożonych malych przekąskę.
Moze fachowcem tej kuchni nie jestem[emoji13] ale tak nauczylam się mieszkajac w Belgii ok 5lat.
A nie zdrowsze olivka? Maslo u mnie nie przeszloby) oczywiscie inny smak tez na masle
To ty tez Polska belgia Uk jezdzicie Po swiecie , maz JuZ dojsc ? Bo Ja tak , jedyny plus to poznawanie kultur i jezykow
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Tylko ja nie pytałam o brzuszek
Ja JuZ wyprzedzilam mysli hahaha skoro pytalas o czas mijajacy w ciszy aby lecialo szybko lepi niech leci powoli bo nagle Po porodzie patrzysz w lustro i brak okraglosci , daje slowo
Ja w ciazy mpglabymbyc co rok[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ja na razie czekam na takie konkretne okrągłosci Chociaż już coś zaczyna być u mnie widać, szczególnie jak jeszcze trochę podjem Tylko wtedy zastanawiam się czy to dzidziuś czy wzdęcieJa JuZ wyprzedzilam mysli hahaha skoro pytalas o czas mijajacy w ciszy aby lecialo szybko lepi niech leci powoli bo nagle Po porodzie patrzysz w lustro i brak okraglosci , daje slowo
Ja w ciazy mpglabymbyc co rok[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Na maselku robie bo lubie ten sosik czosnkowo maselkowy z bagietka ale oliwy jak najbardziej tez używam tez uwielbiam.A nie zdrowsze olivka? Maslo u mnie nie przeszloby) oczywiscie inny smak tez na masle
To ty tez Polska belgia Uk jezdzicie Po swiecie , maz JuZ dojsc ? Bo Ja tak , jedyny plus to poznawanie kultur i jezykow
Powiem ci ze jak przenosilismy sie do uk to mialam taki etap by zlapac stabilizacje i juz nie przeprowadzac sie nigdzie i tak juz prawie 5 lat tu. Szczerze za daleko od pl jak dla mnie. Brakuje mi troche Belgii z jednego powodu fajnie tam czas wolny organizowalismy sobie 7godzinne wycieczki rowerowe, bardziej aktywnie i zdrowo żyliśmy, tu nie moge do ich jedzenia sie przekonac.
reklama
Mieszkasz w Irlandii?Ja krewetki w wersji z czosnkiem tez na masle wole (i tu uklon w strone irlandii za zajebiste maslo[emoji6] jest dostepne w polsce tez - kerrygold polecam szczegolnie to solone)