reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Mozna ale nie surowe, ja jem czasami krewetki smażone na maselku i czosnku[emoji39]

Jak je robisz?
Nigdy nie zapomne jak w Uk mi dali muszle ze smietana;) moja tesciowa padla w restauracji
ZazwycAj ribi lepi Sie pomidory z czosnkiem podsmazanna olivie dodaje pietryszke i daje cozze a tam tej smowtany bylo tyle ze mi sie podnosilo I zostawilam:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy Wam czas w ciąży mija w miarę szybko czy różnie? Mi te 3 pierwsze miesiące minęły w miarę szybko, tylko czy kolejne tygodnie też tak szybko będą mijały... Bardzo bym chciała a nawet żeby jeszcze szybciej :)

Zobaczysz Po porodzie od razu brak brzuszka jest przynajmniej u mnie tak byko msc Po ....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy Wam czas w ciąży mija w miarę szybko czy różnie? Mi te 3 pierwsze miesiące minęły w miarę szybko, tylko czy kolejne tygodnie też tak szybko będą mijały... Bardzo bym chciała a nawet żeby jeszcze szybciej :)
Mi szybko leca tygodnie, moze dlatego ze pracuje i w miare dobrze sie czuje [emoji4]

Ja to już bym chciała coś nakupowac, ale za bardzo nie mam co. Nic mi sie nie podoba. Ostatnio pytałam koleżanki, która jest w 20 tc czy ma już coś kupione. A ona, że nie bo nie chce zapeszać. Dla mnie to głupie przesądy. Jeśli ma być dobrze lub źle to tak będzie i kupno jakiejś rzeczy dla dzidziusia nie zmieni tego. Wolałabym nie czekać ze wszystkim na ostatnią chwilę i później latać z wywieszonym jęzorem.
Ja tez nie chce czekac na ostatnia chwile, jak ma byc dobrze to bedzie i tyle. Po nowym roku wiem ze bedzie mi juz ciężko na wyprawy zakupowe wiec jak juz wiemy ze to dziewczynka to kupujemy co tydzien cos. Wozek chyba zostanie na koniec bo mętlik mam w glowie co do wozka[emoji30]

reklama
Do góry