reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Mój mąż chce Julka, ale to tak bardzo popularne imię... A mi samej na razie nic nie przychodzi do głowy.
Masz czas. Otworz imiennik. Albo wez taki stary kartkowany kalendarz (juz przedaja za grosze na 2018), tam jest bardzo duzo imion. Poczutaj, te ktore ci siebspodobaja wymow na glos, pomysl jak byc zdrabniala, a moze wcale?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Masz czas. Otworz imiennik. Albo wez taki stary kartkowany kalendarz (juz przedaja za grosze na 2018), tam jest bardzo duzo imion. Poczutaj, te ktore ci siebspodobaja wymow na glos, pomysl jak byc zdrabniala, a moze wcale?

I z nazwiskiem trzeba dopasować...

---32tc---

@M@gda a ja ostatnio widziałam Żywie w napisach końcowych chyba Faktów (ale głowy sobie nie dam uciąć bo pamięć mi szwankuje w ciąży :). W każdym razie imię światowe i z kariera telewizyjna :)
Żywii moze 10 czy 20 w kraju. Ale nie chodzilo mi o to zeby byla jedna jedyna, bo wtesy wymyslilabym imie :d a raczej o rzadkie imie, ale z dobra wrozba.

reklama
Jest to jakis pomysl, ale moze byc tez tak, ze wody Ci nie odejda przez 2tygodnie po terminie..., a to by oznaczalo cc 23.12 wiec troche slaba data... no i przenoszenie 2tygodnie wiaze sie z ryzykiem...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moge nawet 21.12 rodzic - moj tata obchodzilby 60. I tak mnie pokroja i tak, wiec chcialabym, zeby to jak najmniejsza trauma dla dziecka byla. Jak dla mnie sn najlepszy, ale sie nie da, wiec chcialabym.choc element naturalny zatrzymac...

Do góry