reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Tak planowane teraz 27 mam wizytę i będę wiedziała czy cc 5 czy 6 grudnia [emoji4] [emoji4] [emoji4]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
To chwile przede mna. Ja mam planowane na 9 ale bede negocjowac zeby ciut pozniej, najchetniej jakby mi wody odeszly, bo podobno mniejszy szok dla dziecka jak cc jwst.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Slowianska bogini plodnosci, urodzaju - ogolnego dobrobytu, na odczarowanie naszych problemow.

Dzieki. Fakt jest niespotykane, ale jak ktos zwroci sie do niej po imieniu nie bedzie problemu czy to o nia chodzi czy nie ;)

Mój mąż chce Julka, ale to tak bardzo popularne imię... A mi samej na razie nic nie przychodzi do głowy.

Slowianska bogini plodnosci, urodzaju - ogolnego dobrobytu, na odczarowanie naszych problemow.

Dzieki. Fakt jest niespotykane, ale jak ktos zwroci sie do niej po imieniu nie bedzie problemu czy to o nia chodzi czy nie ;)

@M@gda a ja ostatnio widziałam Żywie w napisach końcowych chyba Faktów (ale głowy sobie nie dam uciąć bo pamięć mi szwankuje w ciąży :). W każdym razie imię światowe i z kariera telewizyjna :)

To chwile przede mna. Ja mam planowane na 9 ale bede negocjowac zeby ciut pozniej, najchetniej jakby mi wody odeszly, bo podobno mniejszy szok dla dziecka jak cc jwst.

Jest to jakis pomysl, ale moze byc tez tak, ze wody Ci nie odejda przez 2tygodnie po terminie..., a to by oznaczalo cc 23.12 wiec troche slaba data... no i przenoszenie 2tygodnie wiaze sie z ryzykiem...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak planowane teraz 27 mam wizytę i będę wiedziała czy cc 5 czy 6 grudnia [emoji4] [emoji4] [emoji4]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

W przyszlosci grudzien Was zrujnuje [emoji4] urodziny, Mikolaj, Swieta... Masakra jednym slowem [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie bylam w kalendarzu zapisana, ale jestem po polowkowym wszystko w normie no i bedziemy mieli dziewczynke!!! [emoji3] frania nie bedzie [emoji23]chyba ze jeszcze cos wyrosnie. Malutka sie smiala i raczkami zaslaniala buzke, wazy juz 350g. Ale mega szczesliwa jestem. Zdjęcia nie bralam bo mala glowka do dolu byla i buzke zaslaniala.

reklama
Nie bylam w kalendarzu zapisana, ale jestem po polowkowym wszystko w normie no i bedziemy mieli dziewczynke!!! [emoji3] frania nie bedzie [emoji23]chyba ze jeszcze cos wyrosnie. Malutka sie smiala i raczkami zaslaniala buzke, wazy juz 350g. Ale mega szczesliwa jestem. Zdjęcia nie bralam bo mala glowka do dolu byla i buzke zaslaniala.
Super gratulacje a jak Gwiazdeczka będzie miała na imię?

---32tc---

Do góry