Agnieś191
Fanka BB :)
U mnie jutro 15 tydz. Tak, mój piesek A Ty ktory masz tydz?A który to tydzień u Ciebie? A na zdjęciu profilowym to Twój piesek?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie jutro 15 tydz. Tak, mój piesek A Ty ktory masz tydz?A który to tydzień u Ciebie? A na zdjęciu profilowym to Twój piesek?
To chwile przede mna. Ja mam planowane na 9 ale bede negocjowac zeby ciut pozniej, najchetniej jakby mi wody odeszly, bo podobno mniejszy szok dla dziecka jak cc jwst.Tak planowane teraz 27 mam wizytę i będę wiedziała czy cc 5 czy 6 grudnia [emoji4] [emoji4] [emoji4]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój mąż chce Julka, ale to tak bardzo popularne imię... A mi samej na razie nic nie przychodzi do głowy.Slowianska bogini plodnosci, urodzaju - ogolnego dobrobytu, na odczarowanie naszych problemow.
Dzieki. Fakt jest niespotykane, ale jak ktos zwroci sie do niej po imieniu nie bedzie problemu czy to o nia chodzi czy nie
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie 12 tc. Śliczny piesek Ja mam mopsa i yorkaU mnie jutro 15 tydz. Tak, mój piesek A Ty ktory masz tydz?
Slowianska bogini plodnosci, urodzaju - ogolnego dobrobytu, na odczarowanie naszych problemow.
Dzieki. Fakt jest niespotykane, ale jak ktos zwroci sie do niej po imieniu nie bedzie problemu czy to o nia chodzi czy nie
To chwile przede mna. Ja mam planowane na 9 ale bede negocjowac zeby ciut pozniej, najchetniej jakby mi wody odeszly, bo podobno mniejszy szok dla dziecka jak cc jwst.
Tak planowane teraz 27 mam wizytę i będę wiedziała czy cc 5 czy 6 grudnia [emoji4] [emoji4] [emoji4]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
pewnie się skończy na jednym dużym prezencie heheW przyszlosci grudzien Was zrujnuje [emoji4] urodziny, Mikolaj, Swieta... Masakra jednym slowem [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super gratulacje a jak Gwiazdeczka będzie miała na imię?Nie bylam w kalendarzu zapisana, ale jestem po polowkowym wszystko w normie no i bedziemy mieli dziewczynke!!! [emoji3] frania nie bedzie [emoji23]chyba ze jeszcze cos wyrosnie. Malutka sie smiala i raczkami zaslaniala buzke, wazy juz 350g. Ale mega szczesliwa jestem. Zdjęcia nie bralam bo mala glowka do dolu byla i buzke zaslaniala.