reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Witam Dziewuszki,

Marcysiowa, dobrze,ze Twoj fikolek zakonczyl sie tylko na bolacej kosci ogonowej, choc wiem ze to jest duzy bol. Podbnie jak Madzialenak upadlam na nia jako dziecko ojjjj ale bolalo i to dlugooo
Uwazaj na siebie i dziewczynki.

Madzailenak, Miliaa, Avocado,
powodzenia na wizytach.

Dorex,
milego odpoczynku na balkonie :-)

Milego popoludnia!!!

Witajcie.
Ja znów weekend przerwa od kompa:)
Agapl powiem ci że twoje maleństwo jest duże. Moje miało niecałe 7 mm. No i przezierność ja miałam 1,90 mm. Ja test papa robiłam i czekam na wyniki. Ja też płci nie znam bo się maleństwo źle ustawilo.
Marcysiowa używaj i tego i tego, bo masz wewnętrzne też hemoroidy i to na nie też działa, żeby ci nie wyszły. Dobrze że od razu odczuwasz ulgę. No i uważaj na siebie, dobrze że się dziewczynkom nic nie stało.
Dorex zazdroszczę balkonu, ja mam parterowe mieszkanie bez balkonu i zimno w nim.
Dziewczyny kciuki za wizyty.
Co do zakupów to chciałam dziś sobie coś kupić, byłam w H&M pomierzyłam, załamałam się i nic nie kupiłam. Ja nie wiem czy sobie coś kupię. Zastanawiam się czy swoich spodni nie przerobić u krawcowej i już. Jak się tak ciepło zrobi to i tak tylko w getrach będę latać crybaby.gif

Załączniki

• crybaby.gif
    crybaby.gif
    3,5 KB · Wyświetleń: 69
Sony to gratulacje!!! i gratuluje odwagi że zdecydowałaś sie zrobić ten test:tak:
Madzielanek i Milliaa dajcie znać jak tam połówkowe :tak:

Dziś znów czułam wyraźniej małego, ale jakoś wyżej nad pępkiem.. czyżby się przeniósł wyżej ??:sorry2:
Nareszcie w piatek usg, uffff

dzięki dziewczyny za słowa otrzasniecia! Adus....ja polowkowe już mialam;-)to madzialenak ma teraz polowke:tak: na wizycie w miare dobrze. lozysko dalej sobie przoduje, sam koniuszek jest na ujściu szyjki, za 3 tyg wizyta, nadal liczymy, ze się podniesie...niby dr mowi, ze szansa jest:-) na wszelki wypadek dostałam skierowanie do szpitala, jakby cos krwawilo albo było nie tak. szyjka trzyma i jest twarda, także daje rade spokojnie na razie. tylko macica mi się stawia trochę no i mam brac nospe x3 dziennie i tryb lezaco-siedzacy nadal. także lipa, bo i przeprowadzka mnie teraz czeka i pakowanie i w ogole. masakra:baffled: już nie wspomnę o wyprawce, której nie mam:shocked2:

Sony ciuchy dla siebie szukaj w c&a w Silesii jest sporo przecen za to w Bytomskiej Agorze w c&a ogóle nie ma ciążowej kolekcji... w h&m to ja tylko spodnie jeansowe kupiłam reszta była mega droga i nie dla mnie...
aaaaa i gratuluję dobrych wyników pappa:-D

Miliaa ja 70% wyprawki to w necie (czyt. allegro) zamówiłam więc się nie martw tylko szukaj:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Miliaa szyjka trzyma a to najważniejsze, do przeprowadzki zatrudnij rodzinkę, a wyprawkę przez neta zamów. Dasz radę. {\Przeziębienie lepiej, katar przeszedł, ale czuje że coś w zatokach zalewa.
Dorex dzięki za radę, chciałam kupić tu w Zabrzu. Do Silesii nie lubię za bardzo jeździć, bo się gubię :-D

Do góry