reklama
Witam Dziewuszki,
Marcysiowa, dobrze,ze Twoj fikolek zakonczyl sie tylko na bolacej kosci ogonowej, choc wiem ze to jest duzy bol. Podbnie jak Madzialenak upadlam na nia jako dziecko ojjjj ale bolalo i to dlugooo
Uwazaj na siebie i dziewczynki.
Madzailenak, Miliaa, Avocado, powodzenia na wizytach.
Dorex, milego odpoczynku na balkonie :-)
Milego popoludnia!!!
Marcysiowa, dobrze,ze Twoj fikolek zakonczyl sie tylko na bolacej kosci ogonowej, choc wiem ze to jest duzy bol. Podbnie jak Madzialenak upadlam na nia jako dziecko ojjjj ale bolalo i to dlugooo
Uwazaj na siebie i dziewczynki.
Madzailenak, Miliaa, Avocado, powodzenia na wizytach.
Dorex, milego odpoczynku na balkonie :-)
Milego popoludnia!!!
Witajcie.
Ja znów weekend przerwa od kompa
Agapl powiem ci że twoje maleństwo jest duże. Moje miało niecałe 7 mm. No i przezierność ja miałam 1,90 mm. Ja test papa robiłam i czekam na wyniki. Ja też płci nie znam bo się maleństwo źle ustawilo.
Marcysiowa używaj i tego i tego, bo masz wewnętrzne też hemoroidy i to na nie też działa, żeby ci nie wyszły. Dobrze że od razu odczuwasz ulgę. No i uważaj na siebie, dobrze że się dziewczynkom nic nie stało.
Dorex zazdroszczę balkonu, ja mam parterowe mieszkanie bez balkonu i zimno w nim.
Dziewczyny kciuki za wizyty.
Co do zakupów to chciałam dziś sobie coś kupić, byłam w H&M pomierzyłam, załamałam się i nic nie kupiłam. Ja nie wiem czy sobie coś kupię. Zastanawiam się czy swoich spodni nie przerobić u krawcowej i już. Jak się tak ciepło zrobi to i tak tylko w getrach będę latać
Ja znów weekend przerwa od kompa
Agapl powiem ci że twoje maleństwo jest duże. Moje miało niecałe 7 mm. No i przezierność ja miałam 1,90 mm. Ja test papa robiłam i czekam na wyniki. Ja też płci nie znam bo się maleństwo źle ustawilo.
Marcysiowa używaj i tego i tego, bo masz wewnętrzne też hemoroidy i to na nie też działa, żeby ci nie wyszły. Dobrze że od razu odczuwasz ulgę. No i uważaj na siebie, dobrze że się dziewczynkom nic nie stało.
Dorex zazdroszczę balkonu, ja mam parterowe mieszkanie bez balkonu i zimno w nim.
Dziewczyny kciuki za wizyty.
Co do zakupów to chciałam dziś sobie coś kupić, byłam w H&M pomierzyłam, załamałam się i nic nie kupiłam. Ja nie wiem czy sobie coś kupię. Zastanawiam się czy swoich spodni nie przerobić u krawcowej i już. Jak się tak ciepło zrobi to i tak tylko w getrach będę latać
Załączniki
Aduś16
Fanka BB :)
Sony to gratulacje!!! i gratuluje odwagi że zdecydowałaś sie zrobić ten test
Madzielanek i Milliaa dajcie znać jak tam połówkowe
Dziś znów czułam wyraźniej małego, ale jakoś wyżej nad pępkiem.. czyżby się przeniósł wyżej ??
Nareszcie w piatek usg, uffff
Madzielanek i Milliaa dajcie znać jak tam połówkowe
Dziś znów czułam wyraźniej małego, ale jakoś wyżej nad pępkiem.. czyżby się przeniósł wyżej ??
Nareszcie w piatek usg, uffff
dzięki dziewczyny za słowa otrzasniecia! Adus....ja polowkowe już mialam;-)to madzialenak ma teraz polowke na wizycie w miare dobrze. lozysko dalej sobie przoduje, sam koniuszek jest na ujściu szyjki, za 3 tyg wizyta, nadal liczymy, ze się podniesie...niby dr mowi, ze szansa jest:-) na wszelki wypadek dostałam skierowanie do szpitala, jakby cos krwawilo albo było nie tak. szyjka trzyma i jest twarda, także daje rade spokojnie na razie. tylko macica mi się stawia trochę no i mam brac nospe x3 dziennie i tryb lezaco-siedzacy nadal. także lipa, bo i przeprowadzka mnie teraz czeka i pakowanie i w ogole. masakra już nie wspomnę o wyprawce, której nie mam
Sony ciuchy dla siebie szukaj w c&a w Silesii jest sporo przecen za to w Bytomskiej Agorze w c&a ogóle nie ma ciążowej kolekcji... w h&m to ja tylko spodnie jeansowe kupiłam reszta była mega droga i nie dla mnie...
aaaaa i gratuluję dobrych wyników pappa
Miliaa ja 70% wyprawki to w necie (czyt. allegro) zamówiłam więc się nie martw tylko szukaj
aaaaa i gratuluję dobrych wyników pappa
Miliaa ja 70% wyprawki to w necie (czyt. allegro) zamówiłam więc się nie martw tylko szukaj
Ostatnia edycja:
reklama
Miliaa szyjka trzyma a to najważniejsze, do przeprowadzki zatrudnij rodzinkę, a wyprawkę przez neta zamów. Dasz radę. {\Przeziębienie lepiej, katar przeszedł, ale czuje że coś w zatokach zalewa.
Dorex dzięki za radę, chciałam kupić tu w Zabrzu. Do Silesii nie lubię za bardzo jeździć, bo się gubię
Dorex dzięki za radę, chciałam kupić tu w Zabrzu. Do Silesii nie lubię za bardzo jeździć, bo się gubię