reklama
Marcysiowa najważniejsze że z dziewczynkami wszystko dobrze
a ty się zrelaksuj bo po takich przeżyciach należy ci się
a mnie coś korci żeby na zakupy ciuchowe skoczyć... tylko zdaję sobie sprawę że po 2 sklepach będę mieć dość.... i czy to w ogóle na moim etapie ma sens??

a mnie coś korci żeby na zakupy ciuchowe skoczyć... tylko zdaję sobie sprawę że po 2 sklepach będę mieć dość.... i czy to w ogóle na moim etapie ma sens??

madzialenak
mama na pełen etat
A ja już jutro będę miała wózek dla synka :-) pierwszy zakup.
madzialenak
mama na pełen etat
Marcysiowa kupuję używany w bardzo dobrym stanie od mojej przyjaciółki: x-lander, kolor czarno-niebieski. Jak będę go miała w domku to wstawię foto.
dorex, mnie ciągnęło do zakupów dla siebie w I i II trymestrze - teraz już nie bo wiem, że w niewiele rzeczy się zmieszczę i po co się załamywać ;-) Poczekam na czas "po porodzie" i wówczas odnowie swoją garderobę.
Teraz to zakupy tylko "dzieciowe".
Zastanawiam się jaki rozmiar koszul do szpitala kupić - bo brzuszek troszkę "zejdzie" po porodzie więc może mniejszy? Czy jednak luźniejsza będzie wygodniejsza...
Teraz to zakupy tylko "dzieciowe".
Zastanawiam się jaki rozmiar koszul do szpitala kupić - bo brzuszek troszkę "zejdzie" po porodzie więc może mniejszy? Czy jednak luźniejsza będzie wygodniejsza...
madzialenak...czekamy na opinie co do prowadzenie x landera po domu na razie...
;-)ja tez jestem na etapie zakupu wozka, no ale musze jeszcze pojechać od jakiegoś sklepu i podotykac sobie a przez to lezenie nie mam nawet jak..
dobra, ja do wizyty już przygotowana, przeczytałam tez wszystkie możliwe strony o skracaniu szyjki, pessarze, lozysku przodującym. ktoś napisał, ze tez miał taki malutki brzuszek jak ja a dziecko spore i dzidziuś pchal na szyjke i ja skracal, bo brzuch nie chce wyjść na przod a dziecko rosnie...
bez sensu...

dobra, ja do wizyty już przygotowana, przeczytałam tez wszystkie możliwe strony o skracaniu szyjki, pessarze, lozysku przodującym. ktoś napisał, ze tez miał taki malutki brzuszek jak ja a dziecko spore i dzidziuś pchal na szyjke i ja skracal, bo brzuch nie chce wyjść na przod a dziecko rosnie...

madzialenak
mama na pełen etat
Miliaa Ty nie czytaj tych głupot w internecie. Nie każdemu wywala od razu brzuch, jeszcze będziesz na niego narzekała, że za duży jest.
reklama
madzialenak...czekamy na opinie co do prowadzenie x landera po domu na razie...;-)ja tez jestem na etapie zakupu wozka, no ale musze jeszcze pojechać od jakiegoś sklepu i podotykac sobie a przez to lezenie nie mam nawet jak..
dobra, ja do wizyty już przygotowana, przeczytałam tez wszystkie możliwe strony o skracaniu szyjki, pessarze, lozysku przodującym. ktoś napisał, ze tez miał taki malutki brzuszek jak ja a dziecko spore i dzidziuś pchal na szyjke i ja skracal, bo brzuch nie chce wyjść na przod a dziecko rosnie...bez sensu...
Mój lekarz już na początku ciąży powiedział, że albo ja go leczę albo dr google. Nie czytaj tego wszystkiego bo to może nijak się mieć do Twojego przypadku. Chodzisz do lekarza to niech on się wypowiada. Spokojnie.