reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

He kredka to coś masz [emoji3] ja doslownie nic, ale po usg w czwartek zaczne realizowac liste którą zrobilam
Ty masz chociaz liste[emoji6] ja nawet listy nie mam i nie wiem jak sie za nia zabrac bo we wszystkim jestem jakas niezdecydowana..
Licze na wyprzedarze na przelomie grudnia/stycznia bo u nas wtedy istny szał cenowy

reklama
O pieluchy to Sie nie martw
W boots bardzi czesto sa promo bay one get one free ;)) o ile boots jedt w irlandi.....
Wyprawke ja od 30 bylam gotowapokoik tez wiedzialam ze wszy bedzie ok Ale wlasnie lekarz tez mowil ze lepiej jej bedzue w inku niz krwawienia i jej i moj stres no Ale probowalismy jak najdluzej

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam bootsa u mnie w miescie[emoji6] no i czesto w tesco i dunnes stores sa mega promocje na pampersy to pewno kupie ze 2 paczki miesiac przed i najwyzej m bedzie gonil po sklepach (w sumie to az sie rozesmialam wyobrazajac sobie mojego m jak wychodzi ze sklepu obladowany pampersami[emoji23])

Serio[emoji50]haha jak ja nic nie wiem ale w sumie tak myslalam.ze co ok 2h pewno sie zmienia a czasem wiem ze i 5 minut i nowa idzie.
Ile wczesniej zaczynalyscie gromadzic pieluchy? Bo u mnie czesto sa promocje typu kup 1 drugi gratis albo sa na -50% wiec nie wiem czy mam robic zapasy czy dopiero miesiac przed zabrac sie za kupowanie?

A tak wogole od kiedy robilyscie wyprawke i kiefy mialyscie wiekszosc rzeczy? Bo ja koncze 20ty tydzien i w sumie mam jednego pajacyka, bujaczek i kocyk sensoryczny i tyle i nie wiem czy mam juz faktycznie podkrecic tempo (liczac ze poznam plec na polowkowym 22.11 ) czy czekac?

To zalezy czy wolisz wydac fortune za jednym razem czy wolisz rozlozyc to w czasie [emoji16]
Ja od 20tygodnia juz kupowalam wszytsko rozkladajac najwieksze zakupy (wozek, lozeczko, fotelik z baza, laktator i monitor oddechu).

To zalezy czy wolisz wydac fortune za jednym razem czy wolisz rozlozyc to w czasie [emoji16]
Ja od 20tygodnia juz kupowalam wszytsko rozkladajac najwieksze zakupy (wozek, lozeczko, fotelik z baza, laktator i monitor oddechu).

No wlasnie nie jestem chyba w stanie kupic wszystkiego w jeden miesiac i akurat wymienilas rzeczy ktore chyba sa najdrozsze i wolalabym je rozlozyc w czasie. Moze faktycznie po polowkowym sie wezme

No wlasnie nie jestem chyba w stanie kupic wszystkiego w jeden miesiac i akurat wymienilas rzeczy ktore chyba sa najdrozsze i wolalabym je rozlozyc w czasie. Moze faktycznie po polowkowym sie wezme

Ja najpierw kupilam fotelik i baze (dokadnie w listopadzie rok temu). Potem w grudniu zamowilam wozek i lozeczko. A po nowym roku reszte. Pokoik byl gotow mniej wiecej w styczniu. Poczatkiem marca mialam juz wszytsko - termin na 26.03.

My kompletujemy wyprawkę od zera i szczerze mówiąc mam niewiele kupionego, a termin na 1.03.
Listy też jeszcze nie mam, ale chyba na czasie muszę zrobić.

My kompletujemy wyprawkę od zera i szczerze mówiąc mam niewiele kupionego, a termin na 1.03.
Listy też jeszcze nie mam, ale chyba na czasie muszę zrobić.

Ja tez musialam kupic wszystko dlatego wzielam sie za to szybko, bo jest naprawde masa rzeczy do kupienia. Do polowkowych te najwazniejsze rzeczy mialam juz upatrzone wiec potem tylko kupowalam.

reklama
Do góry