reklama
No ja juz ogladalam wszystkie czesci, nie czytalam z kolei, moze warto siegnac po lekturke
lucy no pewnie, jak mozesz to sie ruszaj Ja gdyby nie ta cukrzyca oj to bym pewnie niezle sie spasła, a tak juz prawie koniec i 10kg na plusie, wiec nie jest tak zle. Tylko rozstepow duzo
lucy no pewnie, jak mozesz to sie ruszaj Ja gdyby nie ta cukrzyca oj to bym pewnie niezle sie spasła, a tak juz prawie koniec i 10kg na plusie, wiec nie jest tak zle. Tylko rozstepow duzo
Książki zwykle sa lepsze od filmów , jak ktoś lubi czytać to polecam Millenium Larsona - świetna książka
Co do wagi , to ja na tę chwilę +14 , więc już o 2kg przekroczyłam normę wyznaczoną przez lekarza ,a do końca pewnie jeszcze trochę mnie przybędzie , zwłaszcza , że sezon grillowy się rozpoczął. Co ro rozstępów to na razie nie posiadam , ale wątpię, że ten stan sie utrzyma , bo mam duży brzuch , więc pewnie lada chwila coś sie pojawi.
Co do wagi , to ja na tę chwilę +14 , więc już o 2kg przekroczyłam normę wyznaczoną przez lekarza ,a do końca pewnie jeszcze trochę mnie przybędzie , zwłaszcza , że sezon grillowy się rozpoczął. Co ro rozstępów to na razie nie posiadam , ale wątpię, że ten stan sie utrzyma , bo mam duży brzuch , więc pewnie lada chwila coś sie pojawi.
Lucy to nie ma tragedii z tymi kg No ja mam tendencje do tych dziadówJuz w wieku mlodzienczym sporo wyskoczylo, ale ladnie zbielały i praktycznie nie bylo widac, a teraz od nowa i duzo grubsze, no i na brzuchu tez (oprocz piersi, nog i boczków) :-(
Różyczka82
Fanka BB :)
Miliaa - zastrzyki są domięśniowe - bez żadnych dodatkowych dolegliwości się u mnie ubyło i skutków ubocznych - tyle co zastrzyk dostaćRozyczka...ciesze się, ze u was tez ok! same dobre wieści, duże, zdrowe maluchy! fajnie. te sterydy to jest kroplowa czy zastrzyki?
Mayyyka - na Twoim miejscu bym się zapytała lekarza -a może zaleci posiew - tak jak piszą dziewczyny przy ciąży jesteśmy bardziej podatne na zakażenia różne... I też polecam PlivaFem
Milagros - gratuluję udanej wizyty - i Synka Faktycznie wysyp chłopców jest...u nas dwójka
Aisha - powodzenia Ci życzę - w sumie już w każdej chwili możesz zacząć rodzić )))))
Marcysiowa - a jaką maść dostałaś?
Co da wagi - ja teraz mam +10 kg, a jeszcze mam nadzieję że 1,5 m-ca przede mną. No ale dwójkę noszę w brzusiu...i tak myślę że waga szybko spadnie po porodzie...(mam nadzieję ).
Kolejna fatalna noc za mną...męczę się a nie śpię- od 4tej nie śpię...co noc to gorsza
Miłej soboty Wam życzę
madzialenak
mama na pełen etat
Agapl, Milagros gratuluję udanych wizyt :-)
Różyczka super, że szyjka trzyma i dobrze, że dostałaś sterydy na płucka w razie wcześniejszego porodu, którego Tobie oczywiście nie życzę, ale dzięki temu jesteś na pewno spokojniejsza. Masz już wybrane imiona dla chłopców?
Różyczka super, że szyjka trzyma i dobrze, że dostałaś sterydy na płucka w razie wcześniejszego porodu, którego Tobie oczywiście nie życzę, ale dzięki temu jesteś na pewno spokojniejsza. Masz już wybrane imiona dla chłopców?
Agapl, Milagros super ze wszystko na wizytach ok
Kurcze we wt koncze 36tydzien, w pt mam wizyte i jak sie okaze ze mala juz dobila do odpowiedniej wagi to bym chciala rodzic ale to juz nie zalezy ode mnie, wiec zobaczymy.
Różyczka 3mam kciuki za to, zeby bylo wszystko ok! a 10kg przy blizniakach to malutko Niezle! Ja to tez inaczej nie mysle jak o tym, ze po porodzie szybko zgubie nie 10, a 20kg, bo wczesniej jeszcze te hormony mnie rozwalily i caly proces in vitro i w ogole, chce wazyc tyle co kiedys- oby sie udalo!
Kurcze we wt koncze 36tydzien, w pt mam wizyte i jak sie okaze ze mala juz dobila do odpowiedniej wagi to bym chciala rodzic ale to juz nie zalezy ode mnie, wiec zobaczymy.
Różyczka 3mam kciuki za to, zeby bylo wszystko ok! a 10kg przy blizniakach to malutko Niezle! Ja to tez inaczej nie mysle jak o tym, ze po porodzie szybko zgubie nie 10, a 20kg, bo wczesniej jeszcze te hormony mnie rozwalily i caly proces in vitro i w ogole, chce wazyc tyle co kiedys- oby sie udalo!
reklama