reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Marcysiowa super wieści, całe szczęście, że wszystko dobrze i nie musisz iść do szpitala. Jeszcze troszkę pochodzisz w 3 paku :tak:

reklama
Mayyka masz luteine dowcipnie? Jeśli tak to są trzy możliwości:
1, to od luteiny śluz się zabarwia (ja tak miałam)
2, masz jakieś bakterie - najlepiej zrób posiew
3, przy alplikacji luteiny moglas sie zadrapac w srodku i to od tego

Marcysiowa super że u Was wszystko dobrze:-D, też walczę z hemoroidami i powoli się poddaję buuuuuuuu
Mayyka ja też bym obstawiała że to od luteiny.....

może to też być wypływająca luteina (to normale na na początku) ja dodatkowo jeszcze miałam niezłą swędziawkę lub jakiś stan zapalny - spróbuj tantum rosa jak nie przejdzie to może lepiej skonsultować to z lekarzem. Podobno ciąża to czas kiedy kobiety sa bardziej podatne na infekcje. Na szczęście to mnie nie dotyczy , o ile wcześniej miałam różne problemy , od kąd jestem w ciązy cisza i spokój , oby tak dalej. Przy okazji polecam płyn do higieny intymnej Pliva fem F , jest też z jakąś inną literką , ale ja ze zwględu na wczesniejsze grzybice używam tego z "F".
Aisha - to pewnie urodzi w międzyczasie , ja się śmieję ale też mam dość napięty grafik. 2-3 razy w tygodniu basen , 2 razy po 2 godziny angielskiego , zajęcia domowe , działka , zakupy i przygotowania rzeczy dla leona , także nie narzekam na nudę:) trzymajcie się dziewczyny:)

mayyka...mysle tak jak dziewczyny, ze to luteina, już nie jedna dziewczyna miała takie upławy, a może pomysl nad zmiana lutki na ta pod jezyk, zamiast się podrazniac ciagle? no ale ja się nie bardzo znam, bo używam lutinusa i nigdy nic mnie nie podraznilo.
Marcysiowa.
..ciesze się, ze u was wszysko ok. gumowanie ci pomoze, bo moja znajoma miała tez i pamiętam, ze była zadowolona, choć trochę ja bolało.
Rozyczka...ciesze się, ze u was tez ok! same dobre wieści, duże, zdrowe maluchy! fajnie. te sterydy to jest kroplowa czy zastrzyki?

ja bylam u lekarza...dostałam skierowanie do chirurga, bo być może ten ropien trzeba będzie naciac...czekamy do poniedziałku, tzn ja do wtorku, bo w poniedziałek mam wazniejsza wizyte:tak: poki co mam moczyc palec z rivanolu, może pomoze...zadnego antybiotyku mi nie przepisal, bo mowil, ze na takie cos w ciąży nic nie można brac.

reklama
Marcysiowa gratki :tak: szyjka dobrze się spisuje :-)dziewczyny sobie jeszcze posiedza w ciepełku trochę.
A co do twoojej historii z hemoroidem.. ja wczoraj miałam identyczną sytucje, pierwsza sekunda to o mało nie zemdlalam a za chwili zorientowałam sie co to .. uffff .. od razu na wujka googla i wyczytalam że to częsta przypadłość w ciąży
Milliaa aż mnie palec zabolał jak przeczytałam co sobie zrobiłaś.. aaałć
Maykaa ja tez stawiam że to pewnie lutka a może i jakaś infekcja sie przyplątała.

A ja za tydzień przytulę juz mnężusia i zobacze Maksiusia :-D:-):-D:-) can't wait!!!!!!!!!!!!

Do góry