reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

hehe nie wiem czy Cię to pocieszy ale ja mam morfologię ciągle poniżej normy, doszła mi niedoczynność tak samo a zaparcia z biegunką to na zmianę :D także tego...czeka Cię pewnie jeszcze zgaga, puchnięcie stóp i inne rarytasy wszystko przed Tobą :D
Zgaga już jest ale to pikuś przy mdłościach;) Jeszcze stopy mi nie puchną ale dzięki Tobie będę na to przygotowana:p
Mimo wszystko fajna ta ciąża!!!! :)

reklama
Zgaga już jest ale to pikuś przy mdłościach;) Jeszcze stopy mi nie puchną ale dzięki Tobie będę na to przygotowana:p
Mimo wszystko fajna ta ciąża!!!! :)
hehe fajna ze mnie kolezanka, ze Cię straszę :p sorry :p ja juz powoli czuję zmęczenie ciążą i chcę odzyskać swoje ciało dla siebie i wiedzieć ze moje dziecko jest bezpieczne na swiecie, panikara ze mnie i porod coraz bardziej mnie przeraza...no ale jeszcze okolo 2miesiecy przed nami...

hehe fajna ze mnie kolezanka, ze Cię straszę :p sorry :p ja juz powoli czuję zmęczenie ciążą i chcę odzyskać swoje ciało dla siebie i wiedzieć ze moje dziecko jest bezpieczne na swiecie, panikara ze mnie i porod coraz bardziej mnie przeraza...no ale jeszcze okolo 2miesiecy przed nami...
Lubię czytać o Waszych ciążach i wszelkich dolegliwościach;) Jesteście dla mnie źródłem wiedzy ze strony praktycznej;) 2 miesiące w końcu zlecą i będziesz miała swojego malucha na rękach:) Zaczniesz kolejny, cudny etap w życiu:)

kurka wodna a ja byłam tydzień u mamusi i mialam spokoj z obiadami a teraz wrocilam do domu i nie mam sily gotowac a maz nie ma czasu ...

A ja właśnie czekam na dostawę swiezutkich golabeczkow ,od mamusi oczywiście [emoji39][emoji39][emoji39][emoji14]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Mmmm uwielbiam[emoji16] ale tak wczesnie jesz obiad[emoji44] ja wiem ze w pl godzinka wiecej niz u mnie ale to i tak strasznie wczesnie jak dla mnie. Musialabym po tym zjesc ze 3 podwieczorki i 2 kolacje[emoji23]

Ja na dzisiejszy obiad planuje lazanki ale sie jeszcze nie wzielam za nie.
A ja obiadek dietetyczny piers z kurczaka z warzywkami[emoji7] mąż cala lodowke zawalil warzywami, jutro cykoria w sosiku beszamelowym z brokulem i kawalek kurczaka do tego.

Faktycznie rzadziej wymiotuję, nudności łagodnieją gdy co chwilę coś podjadam. Wieczory są najgorsze, od 18 mdli mnie tak bardzo,że mogę tylko leżeć i patrzeć się w ścianę;) Ważne,że maluch dobrze się rozwija, to dla mnie nadal największy cud:)

U mnie też wieczory są najgorsze. Rano zazwyczaj czuję sie rewelacyjnie :-) :) Widać, że już dolegliwości Cię opuszczają i bardzo się cieszę :happy: Namęczyłaś się.

reklama
Leci 16t.c. Naturalny błonnik też na mnie nie działa;) Lekarz kazał lykać laktulozę więc od jutra zaczynam popijać syropek;)
Płyny ogólnie, wszystkie razem! Do czystej wody mam wstręt, muszę ją zabarwiać sokiem żeby przełknąć :oo:

Też tak miałam, piłam głownie soki, nawet herbata mi nie szła a przed ciążą piłam ją w dużych ilościach. Teraz już sie unormowalo i piję i wodę i herbatę choć fakt że cokolwiek zjem albo wypiję to mi sie odbija :-) :) Staraj się pić cokolwiek co wchodzi, może zupami nadrabiaj :rolleyes:

Do góry