reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

My już po wizycie , moja córcia oczywiście plecki i dupke pokazywała choć przez chwilkę widziałam jak ziewa [emoji7] heviran na opryszczkę , nospa na twardnienie brzucha i więcej leżeć mniej dźwigać . Szyjka skróciła się o pół centymetra ale nie ma tragedii a Sarunia waży równy 1kg [emoji173]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To lez ładnie i odoczywaj [emoji4] a Sarunia jaka duża już dziewczyna [emoji5]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Ja po wizycie!!! Nie jest dobrze ale nie jest jeszcze mega tragicznie!!! Leżenie przez kolejne dwa tygodnie!! Szyjka miękka i 2 cm bez rozwarcia... Wizyta za dwa tygodnie i trzeba się modlić żebym w tym czasie nie urodziła. Kacper ułożony miednicowo...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

My już po wizycie , moja córcia oczywiście plecki i dupke pokazywała choć przez chwilkę widziałam jak ziewa [emoji7] heviran na opryszczkę , nospa na twardnienie brzucha i więcej leżeć mniej dźwigać . Szyjka skróciła się o pół centymetra ale nie ma tragedii a Sarunia waży równy 1kg [emoji173]️

Super tak patrzec jak skarby sobie plywaja[emoji7] u nas maluszek polykal wody i lekarka zrobila zdjecie z otwarta buzka. Juz nie moge sie doczeka przyszlego tyg na usg polowkowe.

Ja po wizycie!!! Nie jest dobrze ale nie jest jeszcze mega tragicznie!!! Leżenie przez kolejne dwa tygodnie!! Szyjka miękka i 2 cm bez rozwarcia... Wizyta za dwa tygodnie i trzeba się modlić żebym w tym czasie nie urodziła. Kacper ułożony miednicowo...

Lez i nogi zaciskaj. Mam nadzieje ze wytrwasz!

Ale Ty pracujesz! :DTo dla mnie wyczyn nie z tej ziemi! ;)Ja kompletnie do pracy się nie nadaje.

Pracuję tylko z domu, poszłam ostatnio na jeden dzień do biura to tak źle sie czułam jeszcze w pracy a potem w domu że hej o_O A w domu jak czuję że nie daję radę to kladę sie na niedługo i co najważniejsze bez oporów przegryzam co chwilę, piję i td :happy: Ty czujesz się gorzej niż ja, wymioty w ogóle strasznie odbierają sily, o twoich zapachowych przygodach nie wspominając :-D także się nie dziwię.

Ojej kochana to lez a Kacperkowi niech się nie spieszy, niech posiedzi u mamusi jeszcze troszkę [emoji110] [emoji110]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Bedzie wszystko dobrze...lez i odpoczywaj...

Cały kilogram szczęścia [emoji11]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry