Nina001
Fanka BB :)
Kochana, dajesz mi nadziejęPo 16 tc zaczęły pomału przechodzić koło 20 tc ustąpiły całkowicie [emoji4]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana, dajesz mi nadziejęPo 16 tc zaczęły pomału przechodzić koło 20 tc ustąpiły całkowicie [emoji4]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo dobry pomysł ale sam zapach imbiru powoduje,że nurkuje w wc. Próbowałam miód- czuję jakbym lizała plaster wosku Mój smak i węch to najbardziej wyostrzone zmysły...ostatnio winogrona pachniały mi rybą!!!!
Aż mi głupio,że tak wybrzydzam!
Bardzo dobry pomysł ale sam zapach imbiru powoduje,że nurkuje w wc. Próbowałam miód- czuję jakbym lizała plaster wosku Mój smak i węch to najbardziej wyostrzone zmysły...ostatnio winogrona pachniały mi rybą!!!!
Aż mi głupio,że tak wybrzydzam!
Kochana ja pieke sama chleby na zakwasie wiec jak wyciagam taki piekny chrupiacy z pieca to nie idzie sie oprzec... i jak tu nie przytyc... poza tym i wcinam slidycze i duzo owocow wiec to cukier... proby ograniczenia slodyczy jakos mi srednio wychodza[emoji53]
Wogole to mam straszny apetyt i bym jadla i jadla. Wszystko (oprocz czegokolwiek z kurczaka) mi smakuje
Mmmm uwielbiam[emoji16] ale tak wczesnie jesz obiad[emoji44] ja wiem ze w pl godzinka wiecej niz u mnie ale to i tak strasznie wczesnie jak dla mnie. Musialabym po tym zjesc ze 3 podwieczorki i 2 kolacje[emoji23]Wlasnie wcinam kotleta kapuste z boczkiem i zuemniaki hmmm
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mmmm uwielbiam[emoji16] ale tak wczesnie jesz obiad[emoji44] ja wiem ze w pl godzinka wiecej niz u mnie ale to i tak strasznie wczesnie jak dla mnie. Musialabym po tym zjesc ze 3 podwieczorki i 2 kolacje[emoji23]
Ja na dzisiejszy obiad planuje lazanki ale sie jeszcze nie wzielam za nie.
Wow, modelka! Ja tylko 160 cm Ja chyba biję rekordy nie przytycia Przed ciążą moja waga była 61 kg. Po wesołym 1. trymestrze schudłam do 59 kg. Teraz już 19 tydzień leci i waga pokazuje 60,8 kg. Dobrze, że ostatnio mialam USG to jestem spokojna że wszystko w porządku A co ciekawe brzuszek już wyraźnie widać ale na rekord nie idę
Wow! Pobiłaś rekord ciążowych dolegliwości! Dzielna jesteś bardzo,że już tyle wytrzymałaś! To też niestety ma wpływ na rozchwiane cukry. Trzymam kciuki żebyś poczuła się lepiej!
hehe nie wiem czy Cię to pocieszy ale ja mam morfologię ciągle poniżej normy, doszła mi niedoczynność tak samo a zaparcia z biegunką to na zmianę także tego...czeka Cię pewnie jeszcze zgaga, puchnięcie stóp i inne rarytasy wszystko przed TobąNa szczęście wymioty są coraz rzadziej. Za to nudności to koszmar. Czuję się jak na wiecznym kacu! Bardziej martwi mnie moja wielka niechęć do picia czegokolwiek, zmuszam się by wypić litr płynów dziennie,a to zdecydowanie za mało
Ciąża faktycznie to nowość dla mojego organizmu. Pojawiła się niedoczynność tarczycy i mam graniczną morfologię Do tego koszmarne zaparcia... Trudno żebym nie czuła,że jestem w ciąży To i tak najcudowniejszy okres w moim życiu!