reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ile masz cm? Ja 184[emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wow, modelka! :rofl2: Ja tylko 160 cm :sorry2: Ja chyba biję rekordy nie przytycia :p Przed ciążą moja waga była 61 kg. Po wesołym 1. trymestrze schudłam do 59 kg. Teraz już 19 tydzień leci i waga pokazuje 60,8 kg. Dobrze, że ostatnio mialam USG to jestem spokojna że wszystko w porządku :errr: A co ciekawe brzuszek już wyraźnie widać ale na rekord nie idę :-) :)

reklama
Dziewczyna ma swoje sukienki ciążowe i studio nawet ciekawe jak nie ma pogody . W sumie to trafiłam na nią bo chce zrobić malutkiej sesje po porodzie ale jak zobaczyłam te zdjęcia Mamusiek w tych sukniach to się zakochałam[emoji173]️

Link do: Imperium Obrazków

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja właśnie też będę miała sesję ciążową z sukniami od fotografki. Są urocze :rofl2:

Ja przytyłam już 2 kg, niby w normie ale wizualnie zmieniło się moje ciało. Wszystko przez zaleganie na kanapie spowodowane mdłościami i osłabieniem. Jak na taki tryb życia to nie trzeba dużo jeść by przytyć. Dodam,że mam wstręt do słodyczy, a zawsze je uwielbiałam;)
Leci 16t.c a ja nadal mam mdłości! Sa już mniej nasilone niż w 7t.c ale nadal utrudniają funkcjonowanie:(

Nina, myślę, że wchodzisz na prostą! Powinno być coraz lepiej z każdym dziem :happy: Już nie wymiotujesz?

Nina, myślę, że wchodzisz na prostą! Powinno być coraz lepiej z każdym dziem :happy: Już nie wymiotujesz?
Faktycznie rzadziej wymiotuję, nudności łagodnieją gdy co chwilę coś podjadam. Wieczory są najgorsze, od 18 mdli mnie tak bardzo,że mogę tylko leżeć i patrzeć się w ścianę;) Ważne,że maluch dobrze się rozwija, to dla mnie nadal największy cud:)

Faktycznie rzadziej wymiotuję, nudności łagodnieją gdy co chwilę coś podjadam. Wieczory są najgorsze, od 18 mdli mnie tak bardzo,że mogę tylko leżeć i patrzeć się w ścianę;) Ważne,że maluch dobrze się rozwija, to dla mnie nadal największy cud:)
Kochana moja przyjaciółka miała problem z wymiotami do 8 miesiaca ciazy i wtedy trafila do szpitala i dowiedziala sie ze jej lekarz prowadzacy mogl jej dac na to czopki i ze niepotrzebne byly te meczarnie i obciazanie szyjki. Takze zapytaj moze o to swojego lekarza prowadzacego :)

reklama
Do góry