reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ile masz cm? Ja 184[emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wow, modelka! :rofl2: Ja tylko 160 cm :sorry2: Ja chyba biję rekordy nie przytycia :p Przed ciążą moja waga była 61 kg. Po wesołym 1. trymestrze schudłam do 59 kg. Teraz już 19 tydzień leci i waga pokazuje 60,8 kg. Dobrze, że ostatnio mialam USG to jestem spokojna że wszystko w porządku :errr: A co ciekawe brzuszek już wyraźnie widać ale na rekord nie idę :-) :)

reklama
Dziewczyna ma swoje sukienki ciążowe i studio nawet ciekawe jak nie ma pogody . W sumie to trafiłam na nią bo chce zrobić malutkiej sesje po porodzie ale jak zobaczyłam te zdjęcia Mamusiek w tych sukniach to się zakochałam[emoji173]️

Link do: Imperium Obrazków

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja właśnie też będę miała sesję ciążową z sukniami od fotografki. Są urocze :rofl2:

Ja przytyłam już 2 kg, niby w normie ale wizualnie zmieniło się moje ciało. Wszystko przez zaleganie na kanapie spowodowane mdłościami i osłabieniem. Jak na taki tryb życia to nie trzeba dużo jeść by przytyć. Dodam,że mam wstręt do słodyczy, a zawsze je uwielbiałam;)
Leci 16t.c a ja nadal mam mdłości! Sa już mniej nasilone niż w 7t.c ale nadal utrudniają funkcjonowanie:(

Nina, myślę, że wchodzisz na prostą! Powinno być coraz lepiej z każdym dziem :happy: Już nie wymiotujesz?

Nina, myślę, że wchodzisz na prostą! Powinno być coraz lepiej z każdym dziem :happy: Już nie wymiotujesz?
Faktycznie rzadziej wymiotuję, nudności łagodnieją gdy co chwilę coś podjadam. Wieczory są najgorsze, od 18 mdli mnie tak bardzo,że mogę tylko leżeć i patrzeć się w ścianę;) Ważne,że maluch dobrze się rozwija, to dla mnie nadal największy cud:)

Faktycznie rzadziej wymiotuję, nudności łagodnieją gdy co chwilę coś podjadam. Wieczory są najgorsze, od 18 mdli mnie tak bardzo,że mogę tylko leżeć i patrzeć się w ścianę;) Ważne,że maluch dobrze się rozwija, to dla mnie nadal największy cud:)
Kochana moja przyjaciółka miała problem z wymiotami do 8 miesiaca ciazy i wtedy trafila do szpitala i dowiedziala sie ze jej lekarz prowadzacy mogl jej dac na to czopki i ze niepotrzebne byly te meczarnie i obciazanie szyjki. Takze zapytaj moze o to swojego lekarza prowadzacego :)

reklama
Do góry