reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Wczoraj na wizycie okazalo sie, ze... Żywka wcale sie nie odwrocila :(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Pixie_Dixie ja najwiecej przytylam przez trzeci miesiac. To bylo jakies bum. Ale wtedy sie mniej ruszalam i duzo lezalam i jadlam

Ja przytyłam już 2 kg, niby w normie ale wizualnie zmieniło się moje ciało. Wszystko przez zaleganie na kanapie spowodowane mdłościami i osłabieniem. Jak na taki tryb życia to nie trzeba dużo jeść by przytyć. Dodam,że mam wstręt do słodyczy, a zawsze je uwielbiałam;)
Leci 16t.c a ja nadal mam mdłości! Sa już mniej nasilone niż w 7t.c ale nadal utrudniają funkcjonowanie:(

Kochana ja pieke sama chleby na zakwasie wiec jak wyciagam taki piekny chrupiacy z pieca to nie idzie sie oprzec... i jak tu nie przytyc... poza tym i wcinam slidycze i duzo owocow wiec to cukier... proby ograniczenia slodyczy jakos mi srednio wychodza[emoji53]

Wogole to mam straszny apetyt i bym jadla i jadla. Wszystko (oprocz czegokolwiek z kurczaka) mi smakuje

Nie no... pieczony w domu sie nie liczy ,taki to do warzyw zaliczam [emoji12] A mi słodycze aż tak bardzo nie wchodza( na szczęście bo przed transferem to tylko cukier!) teraz raczej kwaśne i bliżej mi do chipsów [emoji58]( ale tylko jedna mała paczuszczka poszła!) niż do czekolady , która moze leżeć i nic. Oby mi sie to nie zmieniło [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Ja przytyłam już 2 kg, niby w normie ale wizualnie zmieniło się moje ciało. Wszystko przez zaleganie na kanapie spowodowane mdłościami i osłabieniem. Jak na taki tryb życia to nie trzeba dużo jeść by przytyć. Dodam,że mam wstręt do słodyczy, a zawsze je uwielbiałam;)
Leci 16t.c a ja nadal mam mdłości! Sa już mniej nasilone niż w 7t.c ale nadal utrudniają funkcjonowanie:(
ooo to u mnie juz 4 kg na plusie :(

To współczuje ja juz od paru dni cZuje sie świetnie, nawet ochotę na sprzątanie nabrałam [emoji6] tylko to spanie tak mnie meczy...

ooo to u mnie juz 4 kg na plusie :(
Waga pokazuje 2kg ale wyglądam na więcej! Zawsze dużo się ruszałam i teraz mięśnie zanikają, a w ich miejsce wpakował się tłuszcz;) Do tego biust mi niesamowicie urósł, a brakuje mi sił by pojechać do sklepu po większy stanik! :) Ciąża rozłożyła mnie na łopatki ale i tak nie zamieniłabym tego na nic innego!:D

To współczuje ja juz od paru dni cZuje sie świetnie, nawet ochotę na sprzątanie nabrałam [emoji6] tylko to spanie tak mnie meczy...

Też budzę się ok.2 i leżę do 4! ;)Wstać nie mogę bo mam okropne mdłości w nocy i kręcenie się po domu skutkuje wymiotami:baffled: Wrażliwość na zapachy nadal jest. Ostatnio surówka z kiszonej kapusty smakowała jak tytoń (a nieznoszę papierosów). Czułam się jakbym zjadła paczke fajek razem z filtrami!;)

reklama
Ja bym chciała sie zamknąć w +15 ale marzyć to ja sobie mogę [emoji12] jak teraz biały chlebek wchodzi jak złoto [emoji23] Od 2 trym zacznę cos sie ruszać bo teraz kanapowiec ze mnie a ciało sflaczałe [emoji58]

No ten bialy chlebek u mnie robi balagan z cukrem, a ja tak lubie buleczki i chlebek[emoji30]

Do góry