reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Wczoraj na wizycie okazalo sie, ze... Żywka wcale sie nie odwrocila :(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Pixie_Dixie ja najwiecej przytylam przez trzeci miesiac. To bylo jakies bum. Ale wtedy sie mniej ruszalam i duzo lezalam i jadlam

Ja przytyłam już 2 kg, niby w normie ale wizualnie zmieniło się moje ciało. Wszystko przez zaleganie na kanapie spowodowane mdłościami i osłabieniem. Jak na taki tryb życia to nie trzeba dużo jeść by przytyć. Dodam,że mam wstręt do słodyczy, a zawsze je uwielbiałam;)
Leci 16t.c a ja nadal mam mdłości! Sa już mniej nasilone niż w 7t.c ale nadal utrudniają funkcjonowanie:(

Kochana ja pieke sama chleby na zakwasie wiec jak wyciagam taki piekny chrupiacy z pieca to nie idzie sie oprzec... i jak tu nie przytyc... poza tym i wcinam slidycze i duzo owocow wiec to cukier... proby ograniczenia slodyczy jakos mi srednio wychodza[emoji53]

Wogole to mam straszny apetyt i bym jadla i jadla. Wszystko (oprocz czegokolwiek z kurczaka) mi smakuje

Nie no... pieczony w domu sie nie liczy ,taki to do warzyw zaliczam [emoji12] A mi słodycze aż tak bardzo nie wchodza( na szczęście bo przed transferem to tylko cukier!) teraz raczej kwaśne i bliżej mi do chipsów [emoji58]( ale tylko jedna mała paczuszczka poszła!) niż do czekolady , która moze leżeć i nic. Oby mi sie to nie zmieniło [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Ja przytyłam już 2 kg, niby w normie ale wizualnie zmieniło się moje ciało. Wszystko przez zaleganie na kanapie spowodowane mdłościami i osłabieniem. Jak na taki tryb życia to nie trzeba dużo jeść by przytyć. Dodam,że mam wstręt do słodyczy, a zawsze je uwielbiałam;)
Leci 16t.c a ja nadal mam mdłości! Sa już mniej nasilone niż w 7t.c ale nadal utrudniają funkcjonowanie:(
ooo to u mnie juz 4 kg na plusie :(

To współczuje ja juz od paru dni cZuje sie świetnie, nawet ochotę na sprzątanie nabrałam [emoji6] tylko to spanie tak mnie meczy...

ooo to u mnie juz 4 kg na plusie :(
Waga pokazuje 2kg ale wyglądam na więcej! Zawsze dużo się ruszałam i teraz mięśnie zanikają, a w ich miejsce wpakował się tłuszcz;) Do tego biust mi niesamowicie urósł, a brakuje mi sił by pojechać do sklepu po większy stanik! :) Ciąża rozłożyła mnie na łopatki ale i tak nie zamieniłabym tego na nic innego!:D

To współczuje ja juz od paru dni cZuje sie świetnie, nawet ochotę na sprzątanie nabrałam [emoji6] tylko to spanie tak mnie meczy...

Też budzę się ok.2 i leżę do 4! ;)Wstać nie mogę bo mam okropne mdłości w nocy i kręcenie się po domu skutkuje wymiotami:baffled: Wrażliwość na zapachy nadal jest. Ostatnio surówka z kiszonej kapusty smakowała jak tytoń (a nieznoszę papierosów). Czułam się jakbym zjadła paczke fajek razem z filtrami!;)

reklama
Ja bym chciała sie zamknąć w +15 ale marzyć to ja sobie mogę [emoji12] jak teraz biały chlebek wchodzi jak złoto [emoji23] Od 2 trym zacznę cos sie ruszać bo teraz kanapowiec ze mnie a ciało sflaczałe [emoji58]

No ten bialy chlebek u mnie robi balagan z cukrem, a ja tak lubie buleczki i chlebek[emoji30]

Do góry