reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ale naskrobalyscie [emoji6] Ja juz po 20 śpię, nawet do Azja expres nie dotrwam ale za to 2 w nocy, wyspana i gotowa do działania [emoji15][emoji28]....

Niee, na ogólnym nie wrzucam fot[emoji6]

---31tc---

Ja tez sie boje

A sprawdzala tsh Po porodzie? Bo Ja z 23 kg przez 3 msce 17 kg od razu potem dwa msce nic poszlam znow zbadac tsh byl 2.66 znow thyrox 50 i nastepne 2.5 msca 4.5 kg spadlo
Bylam badac tsh 3 tg temu 1.56 , teraz pojde z nowina i zapytam znow o tsh zreszta dr chyba wie ze musze badac

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A mi właśnie przyszły wyniki i chyba ciąża mi służy bo Tsh z 1,5 spadło na 0,66.

A narazie przytyłam całe 0,2 kg ale brzuch juz sterszy [emoji7][emoji12]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

1510171798-6b557c00778e280f-aaaaaa.jpeg

A to mój arbuzik[emoji7]

No piękny arbuzik, ja jeszcze chyba muszę na taki poczekać.

A co do zdjęć, też na ogólnym wstawiać nie bardzo chcę, także jakby był jakiś wątek zamknięty typowo sekretny hehe to ja chętnie, ale nie rezygnowałabym z tego. Szkoda by było.

No piękny arbuzik, ja jeszcze chyba muszę na taki poczekać.

A co do zdjęć, też na ogólnym wstawiać nie bardzo chcę, także jakby był jakiś wątek zamknięty typowo sekretny hehe to ja chętnie, ale nie rezygnowałabym z tego. Szkoda by było.

Moxeny tu pisac bo zawsze ktos dojdzie a Ja na nowe osoby jak najbardziej otwarta a na zamknietym fotki dac ;))
Tu kazdy obcy moze wejsc , siedze na lipcowkach a tam Jedna mi pisze a widzialam gdzies twoj nick chyva na ciezarowki Po ...,tak wiec kazdy tu moze czytac wiec twarzy mojej nie pokaze... dzuecka Tym bardziej a Po porodzie moglybysmy tam Sie chwalic cudenkami
Pomyslmy Nad tym

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Pixie_Dixie ja najwiecej przytylam przez trzeci miesiac. To bylo jakies bum. Ale wtedy sie mniej ruszalam i duzo lezalam i jadlam

Ja bym chciała sie zamknąć w +15 ale marzyć to ja sobie mogę [emoji12] jak teraz biały chlebek wchodzi jak złoto [emoji23] Od 2 trym zacznę cos sie ruszać bo teraz kanapowiec ze mnie a ciało sflaczałe [emoji58]

Ja bym chciała sie zamknąć w +15 ale marzyć to ja sobie mogę [emoji12] jak teraz biały chlebek wchodzi jak złoto [emoji23] Od 2 trym zacznę cos sie ruszać bo teraz kanapowiec ze mnie a ciało sflaczałe [emoji58]

Kochana ja pieke sama chleby na zakwasie wiec jak wyciagam taki piekny chrupiacy z pieca to nie idzie sie oprzec... i jak tu nie przytyc... poza tym i wcinam slidycze i duzo owocow wiec to cukier... proby ograniczenia slodyczy jakos mi srednio wychodza[emoji53]

Wogole to mam straszny apetyt i bym jadla i jadla. Wszystko (oprocz czegokolwiek z kurczaka) mi smakuje

reklama
Ja zrobiłam test Nifty właśnie żeby spać spokojnie :rolleyes2:
Dużo rozmyślałam o tym czy rozszerzyć diagnostykę. Po wynikach testu pappa udało mi się spotkać z lekarzem przeprowadzającym usg genetyczne i opisującym badanie. Niesamowicie uspokoił mnie w temacie prawdopodobnych wad genetycznych w naszym przypadku. Jeszcze raz wprowadził rozszerzone dane do programu wyliczającego prawdopodobieństwo wad (m.in.termin mrożenia zarodków, termin transferu itd.) i prawdopodobieństwo ZD wyszło tym razem 1:1000! Nie ma to jak rozmowa ze specjalistą!!!;)

Do góry