Jadłaś duuuuuzo prog I późno odstawiłas a to blokuje skorcze to teraz ciężko hi hi hi
Ewka chyba albo raczej napewno masz rację ja odstawiłam w 34 + coś i też cichosza u mnie - a lekarz ostatnio że to przez leki może się opoznic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jadłaś duuuuuzo prog I późno odstawiłas a to blokuje skorcze to teraz ciężko hi hi hi
Niee, na ogólnym nie wrzucam fot[emoji6]
---31tc---
A sprawdzala tsh Po porodzie? Bo Ja z 23 kg przez 3 msce 17 kg od razu potem dwa msce nic poszlam znow zbadac tsh byl 2.66 znow thyrox 50 i nastepne 2.5 msca 4.5 kg spadlo
Bylam badac tsh 3 tg temu 1.56 , teraz pojde z nowina i zapytam znow o tsh zreszta dr chyba wie ze musze badac
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A to mój arbuzik[emoji7]
No piękny arbuzik, ja jeszcze chyba muszę na taki poczekać.
A co do zdjęć, też na ogólnym wstawiać nie bardzo chcę, także jakby był jakiś wątek zamknięty typowo sekretny hehe to ja chętnie, ale nie rezygnowałabym z tego. Szkoda by było.
Ja zaczelam odstawiac w 8 tc skonczylam w 11 tcEwka chyba albo raczej napewno masz rację ja odstawiłam w 34 + coś i też cichosza u mnie - a lekarz ostatnio że to przez leki może się opoznic
Jaki sliczny i duży róznica między brzuszkami między mną a tobą 2 tyg niecałe mój straszy o niecałe 2 tyg a twój to rzeczywiście arbuzik w porownaniu do mojego.
A to mój arbuzik[emoji7]
@Pixie_Dixie ja najwiecej przytylam przez trzeci miesiac. To bylo jakies bum. Ale wtedy sie mniej ruszalam i duzo lezalam i jadlam
Kochana ja pieke sama chleby na zakwasie wiec jak wyciagam taki piekny chrupiacy z pieca to nie idzie sie oprzec... i jak tu nie przytyc... poza tym i wcinam slidycze i duzo owocow wiec to cukier... proby ograniczenia slodyczy jakos mi srednio wychodza[emoji53]Ja bym chciała sie zamknąć w +15 ale marzyć to ja sobie mogę [emoji12] jak teraz biały chlebek wchodzi jak złoto [emoji23] Od 2 trym zacznę cos sie ruszać bo teraz kanapowiec ze mnie a ciało sflaczałe [emoji58]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Dużo rozmyślałam o tym czy rozszerzyć diagnostykę. Po wynikach testu pappa udało mi się spotkać z lekarzem przeprowadzającym usg genetyczne i opisującym badanie. Niesamowicie uspokoił mnie w temacie prawdopodobnych wad genetycznych w naszym przypadku. Jeszcze raz wprowadził rozszerzone dane do programu wyliczającego prawdopodobieństwo wad (m.in.termin mrożenia zarodków, termin transferu itd.) i prawdopodobieństwo ZD wyszło tym razem 1:1000! Nie ma to jak rozmowa ze specjalistą!!!Ja zrobiłam test Nifty właśnie żeby spać spokojnie