reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Nawet cienkim kocykiem!? To będzie zima więc się tak trochę martwię... A dziecko powinno spać na płasko bez podusi!? Bo wczoraj kupiłam taką przeciw ulewaniu

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Ja mam taki klin do łóżeczka, synek mi mocno ulewał i teraz już się w niego zaopatrzylam [emoji4]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ta dostawka next2me ma wlasnie mozliwosc podniesienia z jednej strony zeby dziecko bylo pod minimalbym slosem ale bez poduszek itp czyli to jest po to zeby nie ulewalo tak?

Z tego co mi wiadomo to jest bardziej dla dzieci, ktore maja refluks. Na ulewanie to to raczej srednio pomoze.
Moja mala do niedawna spala na boczku wiec nawet jesli by ulala (co zdazalo sie bardzo rzadko) to sie nie krztusila.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No a czym w takim razie to sie rozni od tej opcji w next2me ze moge z jednej strony podniesc?

Sorki ze tak dopytuje ale to dla mnie wszystko takie nowe[emoji4]

Z tego co mi wiadomo to jest bardziej dla dzieci, ktore maja refluks. Na ulewanie to to raczej srednio pomoze.
Moja mala do niedawna spala na boczku wiec nawet jesli by ulala (co zdazalo sie bardzo rzadko) to sie nie krztusila.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie najlepiej się nada na refluks, u synka niestety jest do tej pory , ale czułam się bezpieczniej z tym klinem jak mi też ulewał.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry