reklama
Jeszcze cie trzymaja mdłości [emoji33] bidulku tyA u mnie na razie mdłości zamiast detektora [emoji14] Ale też panikarą nie jestem
Ilona 88
Fanka BB :)
Na 11.11 mam nadzieję że będzie chciał szybciej wyjść [emoji6]Ilona wow 3kg szczescia[emoji7] na kiedy masz termin?
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
To to juz prawie [emoji86] myslalam ze dalej masz termin. Super ze wszytko dobrze[emoji4]Na 11.11 mam nadzieję że będzie chciał szybciej wyjść [emoji6]
Na 11.11 mam nadzieję że będzie chciał szybciej wyjść [emoji6]
Dobra data, zawsze miałby wolne w urodziny
Vinszka
Na 11.11 mam nadzieję że będzie chciał szybciej wyjść [emoji6]
Uhh... to jeszcze chwilka. 3kg, a ja się wczoraj cieszyłam z 405 g hehe No, ale termin u nas daleki do rozwiązania.
Jaki już duży [emoji7] Gratuluję super wieści [emoji9] [emoji9]Ja już po usg , przepływy ok, wód płodowych trochę mniej ,ale na górnej granicy normy AFI-20, 25 a normy do 20 są, ale nie zalicza się już do wielowodzia . Maly ok. Waży niecałe 3kg
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
ludek
Jeszcze cie trzymaja mdłości [emoji33] bidulku ty
No niestety, chyba tylko ja zostałam Liczę że jak skończę 16 tygodni to będę miała full energii i swietny apetyt
Pixie_Dixie
No niestety, chyba tylko ja zostałam Liczę że jak skończę 16 tygodni to będę miała full energii i swietny apetyt
A ja od paru dni dosłownie wpier...am [emoji33] [emoji39][emoji487]jestem taka zarta ,ze aż sie sobie dziwie, zjem posiłek a po 2 h głodna jakbym cały dzień nie jadła.... oczywiście dalej sie martwię ale to chyba dobry znak?? [emoji39]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
reklama
a ja jestem w 7miesiacu i wymiotuje...nie znasz dnia ani godziny