reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Joko zapytaj o slow mag b6 bo mi w aptece pani mowila ze on jest lekiem (przebadany) a inne to tylko suplementy.

Dziewczyny a od kiedy Wam szyjke badali? Bo mi nigdy lekarz nie badal tylko usg robil?

A na kaszel mi pomagaly pre.na.len tabletki do ssania - troche lagodzily

reklama
Joko zapytaj o slow mag b6 bo mi w aptece pani mowila ze on jest lekiem (przebadany) a inne to tylko suplementy.

Dziewczyny a od kiedy Wam szyjke badali? Bo mi nigdy lekarz nie badal tylko usg robil?

A na kaszel mi pomagaly pre.na.len tabletki do ssania - troche lagodzily

Mi dopiero w 34tyg. Przez cala ciaze mialam tylko badania przez brzuch, zadnego "grzebania" tam na dole [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bo dziecko ma poznawać wszystko przez dotyk. U mnie też były zakazane a nawet w przychodni jak byłam na szczepieniu i zobaczyły pielęgniarki ze ma niedrapki od razu pytanie dlaczego. Wiec ja mówię bo zimno na dworze i dlatego. A one myslalysmy żeby się nie podrapal

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

@Joko86 a na stronie szpitala nie masz co potrzeba? Co prawda u mnie większość co pisało nie potrzebnie brałam, ale można zadzwonić i się dowiedzieć.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry