reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Joko zapytaj o slow mag b6 bo mi w aptece pani mowila ze on jest lekiem (przebadany) a inne to tylko suplementy.

Dziewczyny a od kiedy Wam szyjke badali? Bo mi nigdy lekarz nie badal tylko usg robil?

A na kaszel mi pomagaly pre.na.len tabletki do ssania - troche lagodzily

reklama
Joko zapytaj o slow mag b6 bo mi w aptece pani mowila ze on jest lekiem (przebadany) a inne to tylko suplementy.

Dziewczyny a od kiedy Wam szyjke badali? Bo mi nigdy lekarz nie badal tylko usg robil?

A na kaszel mi pomagaly pre.na.len tabletki do ssania - troche lagodzily

Mi dopiero w 34tyg. Przez cala ciaze mialam tylko badania przez brzuch, zadnego "grzebania" tam na dole [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bo dziecko ma poznawać wszystko przez dotyk. U mnie też były zakazane a nawet w przychodni jak byłam na szczepieniu i zobaczyły pielęgniarki ze ma niedrapki od razu pytanie dlaczego. Wiec ja mówię bo zimno na dworze i dlatego. A one myslalysmy żeby się nie podrapal

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

@Joko86 a na stronie szpitala nie masz co potrzeba? Co prawda u mnie większość co pisało nie potrzebnie brałam, ale można zadzwonić i się dowiedzieć.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry