reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Przy porodzie, jak juz mialam 10cm rozwarcia zapadla decyzja, ze probujemy rodzic :) No i byla przy tym moja gin i polozna i po kilku probach parcia obie mialy to samo zdanie - jest zle ulozona dlatego nie schodzi w kanale rodnym tak jak powinna i po kazdym skurczu "wraca na gore". Powiedzialy mi to, a ja od razu powiedzialam, ze nie chce podjemowac najmniejszego nawet ryzyka.
Wszytsko odbywalo sie spokojnie, przygotowano mnie do cc, caly czas monitorujac malutka, przyniesli ubranie dla meza i po godzinie czy potorej pojechalam na sale operacyjna.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To u mnie podobnie tylko ja parłam 1.5 h i na biegu przebierali mnie w koszulę do operacji .Małemu tętno skakało_O 17 decyzja o cc o 17:15 Franio był już że mną

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To u mnie podobnie tylko ja parłam 1.5 h i na biegu przebierali mnie w koszulę do operacji .Małemu tętno skakało_O 17 decyzja o cc o 17:15 Franio był już że mną

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Moja gin tego chciala unikanc - cc ratujacego zycie. Bardzo jej za to jestem wdzieczna. Rodzilam w atmosferze spokoju i mam naprawde dobre wspomnienia z calej akcji porodowej.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

My już po wizytacjach . A wiec jest idealnie jeśli chodzi o o moja córcie . Szyjka , wody itp lekarka mówi ze książkowe . Sara waży 620 i to tez podobno bardzo ok . Jeśli będę pilnowała diety i będzie tak jak teraz to może dotrwam do 39tc ale jeśli w 30 tc zaczną mi świrować te cukry na maxa to niestety ostatnie tyg mogę spędzić w szpitalu . Co do diabetologa to w ciągu tygodnia jestem 2,5 kg na minusie i to jej sie nie do końca podoba i każe mi więcej jeść . Nawet do 7 posiłków ! Niestety insulina też zwiekszona o dwie jednostki . Jakoś to przetrwam ale przyznam ze czuje się jak więzień jedzenia i mierzenia cukrów . No i oczywiście moja córa jak zwykle pipe wypinała i buźki pokazać nie chciała [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

My już po wizytacjach . A wiec jest idealnie jeśli chodzi o o moja córcie . Szyjka , wody itp lekarka mówi ze książkowe . Sara waży 620 i to tez podobno bardzo ok . Jeśli będę pilnowała diety i będzie tak jak teraz to może dotrwam do 39tc ale jeśli w 30 tc zaczną mi świrować te cukry na maxa to niestety ostatnie tyg mogę spędzić w szpitalu . Co do diabetologa to w ciągu tygodnia jestem 2,5 kg na minusie i to jej sie nie do końca podoba i każe mi więcej jeść . Nawet do 7 posiłków ! Niestety insulina też zwiekszona o dwie jednostki . Jakoś to przetrwam ale przyznam ze czuje się jak więzień jedzenia i mierzenia cukrów . No i oczywiście moja córa jak zwykle pipe wypinała i buźki pokazać nie chciała [emoji12]

Super ze z malutka wszystko dobrze [emoji4] kochana dadz rade z ta dieta i insulina bo my dla naszych dzieciaczkow zrobimy wszystko [emoji4] zobaczysz ze bedzie wszystko dobrze [emoji110]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Super wieści [emoji4]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Cudownie, że wszystko ok!!!

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Hej przepraszam, że dopiero teraz, ale... Znowu jestem w szpitalu. Dostałam już jeden zastrzyk sterydowy na płuca dla Maluchów i jutro drugi. Mam mieć dokładne usg, jesli chodzi o te różnice. Leżałam pod kto z półtorej godziny, z przerwą na Usg, bo nie mogły znaleźć gdzie ktory leży. Tyle tylko, że szlafrok zdążył wysechnąć po jednym szpitalu i znowu...

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej przepraszam, że dopiero teraz, ale... Znowu jestem w szpitalu. Dostałam już jeden zastrzyk sterydowy na płuca dla Maluchów i jutro drugi. Mam mieć dokładne usg, jesli chodzi o te różnice. Leżałam pod kto z półtorej godziny, z przerwą na Usg, bo nie mogły znaleźć gdzie ktory leży. Tyle tylko, że szlafrok zdążył wysechnąć po jednym szpitalu i znowu...

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze czyli już cię przygotowują do porodu!? Ten nowy lekarz cię tak skierował natychmiast!?

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Do góry