reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja też spać nie mogę. Jestem i głodna i poduszka masakryczna i nerwy. Maluchy się kręcą. Pewnie wiedzą, że matka zdenerwowana.
A u mnie te kłopoty wykryto dopiero na usg 3 rejestru w 31 chyba tyg. Gdzie mój stary lekarz był wcześniej ja się pytam??

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Joko86 od wielu dni[emoji24] dola juz mam... kaszel mam taki straszny nie mogę się go pozbyc a noce to koszmar tylko przyloze głowę do poduszki musze się podnosić bo tak dusi... boje sie już o szyjkę [emoji22]

---27tc---
Zrob syrop z cebuli i pij napar z majeranku. No i herbata z miodem i imbirem caly czas. Trzymaj się tam.

Ja też spać nie mogę. Jestem i głodna i poduszka masakryczna i nerwy. Maluchy się kręcą. Pewnie wiedzą, że matka zdenerwowana.
A u mnie te kłopoty wykryto dopiero na usg 3 rejestru w 31 chyba tyg. Gdzie mój stary lekarz był wcześniej ja się pytam??

Ja jestem dokladnie badana co dwa tygodnie... o szyjkę się boję bo kaszel ma na nią zły wpływ. Mam nadzieję że zasnęłaś. Poproś o poduszkę z domu to będzie Ci milej i wygodniej.

---27tc---

O widze ze dzialamy 24h

Oska a jak ten stary lekarz sie do tego ustosunkowal? Bo coraz czesciej mam wrazenie ze jeden lekarz to za malo do prowadzenia ciazy. .
Zjada ich rutyna niestety..

@Oska305 trzymam mooocno kciuki za Twoje Maleństwa i za Ciebie , moja szwagierka urodziła w 31 tygodniu i też podawali sterydy a dzisiaj jej syn to chłop jak dąb!!! Wiem że się stresujesz kto by się nie denerwowal ale jest ok i będzie dobrze zobaczysz i tylko tak myśl, uważam że dobrze ze jesteś w szpitalu i ze nowy lekarz wziął sprawy w swoje ręce.
Spokojnego dnia dla Was i dla Wszystkich Mamusiek, buziiii

Odstawiłam jak miałam równo 7 tygodni, od razu po serduszkowym, który mialam trochę później bo wcześniej byłam na urlopie.

No to troszkę mnie pocieszyłas [emoji6] poczekam do poniedziałkowej wizyty i jak wszystko bedzie dobrze to wykończę opakowania czyli tak do 8 tc i odstawię. A progesteron mam dalej brać [emoji6] tylko estrofem kazał odstawić.

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

@Oska305 dobrze że jesteś w szpitalu i dostajesz sterydy , zawsze to bezpieczniej . Daj znać jaka jest różnica między dzieciaczkami na usg.Trzymamy kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]już jestes tak blisko końcówki [emoji4]który masz tc?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

@Oska305 grunt, że jesteś teraz pod dobrą opieką. Moja znajoma urodziła bliźniaki w 32 tc i mają się dobrze :) Trzymam za was kciuki. Dużo, dużo zdrówka i siły dla was!
emoji6.png

reklama
Dziś wizyta! A mój mąż już dzwonił że jest na drugim końcu Polski i już miał wracać do domu a tu się auto popsuło... I jak ja teraz pojadę!?!? Miejmy nadzieję że uda mu się przyjechać... Ten piątek trzynastego!!!! Ja dziś pół nocy nie spałam... A jak przysnęłam to po pół godz. obudziłam się zlana potem że musiałam się szybko przebrać bo cała koszulka i poduszka była mokra..Nie wiem co jest...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Do góry