reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja też spać nie mogę. Jestem i głodna i poduszka masakryczna i nerwy. Maluchy się kręcą. Pewnie wiedzą, że matka zdenerwowana.
A u mnie te kłopoty wykryto dopiero na usg 3 rejestru w 31 chyba tyg. Gdzie mój stary lekarz był wcześniej ja się pytam??

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Joko86 od wielu dni[emoji24] dola juz mam... kaszel mam taki straszny nie mogę się go pozbyc a noce to koszmar tylko przyloze głowę do poduszki musze się podnosić bo tak dusi... boje sie już o szyjkę [emoji22]

---27tc---
Zrob syrop z cebuli i pij napar z majeranku. No i herbata z miodem i imbirem caly czas. Trzymaj się tam.

Ja też spać nie mogę. Jestem i głodna i poduszka masakryczna i nerwy. Maluchy się kręcą. Pewnie wiedzą, że matka zdenerwowana.
A u mnie te kłopoty wykryto dopiero na usg 3 rejestru w 31 chyba tyg. Gdzie mój stary lekarz był wcześniej ja się pytam??

Ja jestem dokladnie badana co dwa tygodnie... o szyjkę się boję bo kaszel ma na nią zły wpływ. Mam nadzieję że zasnęłaś. Poproś o poduszkę z domu to będzie Ci milej i wygodniej.

---27tc---

O widze ze dzialamy 24h

Oska a jak ten stary lekarz sie do tego ustosunkowal? Bo coraz czesciej mam wrazenie ze jeden lekarz to za malo do prowadzenia ciazy. .
Zjada ich rutyna niestety..

@Oska305 trzymam mooocno kciuki za Twoje Maleństwa i za Ciebie , moja szwagierka urodziła w 31 tygodniu i też podawali sterydy a dzisiaj jej syn to chłop jak dąb!!! Wiem że się stresujesz kto by się nie denerwowal ale jest ok i będzie dobrze zobaczysz i tylko tak myśl, uważam że dobrze ze jesteś w szpitalu i ze nowy lekarz wziął sprawy w swoje ręce.
Spokojnego dnia dla Was i dla Wszystkich Mamusiek, buziiii

Odstawiłam jak miałam równo 7 tygodni, od razu po serduszkowym, który mialam trochę później bo wcześniej byłam na urlopie.

No to troszkę mnie pocieszyłas [emoji6] poczekam do poniedziałkowej wizyty i jak wszystko bedzie dobrze to wykończę opakowania czyli tak do 8 tc i odstawię. A progesteron mam dalej brać [emoji6] tylko estrofem kazał odstawić.

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

@Oska305 dobrze że jesteś w szpitalu i dostajesz sterydy , zawsze to bezpieczniej . Daj znać jaka jest różnica między dzieciaczkami na usg.Trzymamy kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]już jestes tak blisko końcówki [emoji4]który masz tc?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

@Oska305 grunt, że jesteś teraz pod dobrą opieką. Moja znajoma urodziła bliźniaki w 32 tc i mają się dobrze :) Trzymam za was kciuki. Dużo, dużo zdrówka i siły dla was!
emoji6.png

reklama
Dziś wizyta! A mój mąż już dzwonił że jest na drugim końcu Polski i już miał wracać do domu a tu się auto popsuło... I jak ja teraz pojadę!?!? Miejmy nadzieję że uda mu się przyjechać... Ten piątek trzynastego!!!! Ja dziś pół nocy nie spałam... A jak przysnęłam to po pół godz. obudziłam się zlana potem że musiałam się szybko przebrać bo cała koszulka i poduszka była mokra..Nie wiem co jest...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Do góry