reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Wow 15 kg to dużo, położna mówiła właśnie ze przychodzę na głodnego, później leżę 10-12 godzin to podobno zależy jak kto itd. I jedzenie tak naprawdę jak usiądę i wróci pełne czucie czyli tak jak mówicie glodza i tyle.Dzisiaj już mam ją w d.... przespalam się i głupie myśli przeszły :);)
Ja urodzilam o 9 a o 17 juz chodzilam z pielegniarka i miala normalna kolacje tyle ze dla cukrzykow...co do brzucha to moja ciaza byla taka rozlama. Brzucha prawie nie mam tylko uda dupsko i bryczesy :) a co do laktacji to zalezy od kobiety ja mialam problemy a sasiadka obok po cc miala taki nawal ze moje by nakarmila. Prosila dziecko i karmila nawet przez sen zeby jej troche upuscilo...

reklama
Dzięki za kciuki. [emoji9][emoji9]

Jak zawsze mam kłopoty w toalecie ze względu na przyjmowane żelazo to dziś ze stresu mogłabym nie wychodzić z ubikacji[emoji21][emoji21]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Roznica jest taka, ze po cc w PL praktykuje sie glodzenie kobiety przez 24h wiec kg same leca, a przy tym laktacja dostaje po dupie, bo nie jesz, nie masz sil, wolniej sie mleko pojawia [emoji52]
Jakas durna pipa z ciemnogrodu, do ktorej edukacja nie dotarla.
Malgos olej calokowicie [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To tym bardziej powinna jej powiedziec my tu pania przegłodzimy i 13 kg Pani schudnie a nie 3 ....
Może jej się pomyliło :D

To tym bardziej powinna jej powiedziec my tu pania przegłodzimy i 13 kg Pani schudnie a nie 3 ....
Może jej się pomyliło :D

Wcale bym się nie obraziła;)wyszlabym na 0 :) choć jeszcze niewiem co mnie czeka ;)ogólnie to ja już chyba wolę cc:-p hehe niech się dzieje co chce :)ważne żeby skutek był zdrowy , piękny i okraglutki :biggrin2:

Nie dał mi prolutexu, bo mowi ,ze drogi i zobaczymy po wynikach.
A wynik prg 24 ng i szału nie ma przy tej luteinie 3x2, będę do niego dzwonić dzisiaj ale pewnie powie ,ze jest spoko [emoji58] I boje sie odstawić te leki, kazał 3 dni zmniejszyć i odstawić...

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Prog nie jest zły ale przy plamieniach wzielabym prolutex . Ja też miałam prog 20 parę ng.
A odstawiac w 6 tc prog I estrofen to rekord świata .....

U mnie ledwo 6 tc [emoji58] i znowu zagwozdka, ale dziękuje za odp. [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Mi lekarz kazal odstawic 14dpt ale cos mi nie pasowalo ze za krótko i czytalam ze powinno sie brac przynajmniej do ok 10 tc a zwłaszcza ze przy pierwszym transferze (nie u danyn) inna doktor zalecala brac estrofem do 12tc wiec na wlasna rękę bralam do 10tc. Zapytaj jeszcze lekarza czy to nie za krótko albo poczytaj o estrofemie. No i trzymam kciuki za pięknie bijace serdyszko[emoji4]

reklama
Dziewczyny a mi jest dziś smutno :(Byłam w szkole rodzenia i w trakcie zajęć wyszło tak że powiedziałam że mój Maluszek jest główka do góry na co Pani położna do mnie
ze to juz praktycznie mogę sobie pójść do domu bo dziecko już powinno być prawidłowo ułożone i ze juz nierealne aby się odwrocilo..przez całe zajęcia zajmowała się para która była że mną a do mnie co chwila że mnie to nie dotyczy. I teraz tak się zastanawiam co za babsko przecież co ja mam zrobić? To nie mój wymysł. Zresztą każdy ma prawo wyboru i nikt nie powinien tego negowac nawet jeżeli ktoś robi cc z własnego wyboru. Nierozumiem jej zachowania, ale czuję się jak ta gorsza :(:sad::sad:

To jakaś wyjątkowo wredna baba i chyba powinna zmienić zawód. Szkoła rodzenia nie jest tylko dla tych co rodzą naturalnie. U mnie na wstępie prowadząca powiedziała że na pewno cześć z nas jest szykowanych z takich czy innych powodów do cc ale dowiedzą się wiele ciekawych rzeczy nie tylko Nt. porodu zresztą o cc też będą zajęcia. Ale przecież na szkole są tematy nie tylko związane z porodem. Nie przejmuj się trafiłaś na durny egzemplarz

Do góry