@nieagatka a lekarz Ci mowil w ktorym centylu jest tak? mi mowi tylko ze sie miesci w siatce centylowej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@nieagatka a lekarz Ci mowil w ktorym centylu jest tak? mi mowi tylko ze sie miesci w siatce centylowej
No to cudownie że z wami wszystko dobrze!!!Ja mam wyniki
krzywa cukrowa z 1 trymestr przed 79 po syropku i godzinie 98
Krzywa cukrowa 2 trymestru przed 75 po syropku i godzinie 118 .
Toxo ok nie byłam i nie jestem chora
Hemoglobina trochę spadła Ale mieści się w normach 12.3 .
Więc jesteśmy całe i zdrowe
Super. GratulujęJa mam wyniki
krzywa cukrowa z 1 trymestr przed 79 po syropku i godzinie 98
Krzywa cukrowa 2 trymestru przed 75 po syropku i godzinie 118 .
Toxo ok nie byłam i nie jestem chora
Hemoglobina trochę spadła Ale mieści się w normach 12.3 .
Więc jesteśmy całe i zdrowe
Jestem już w domu po wizycie
Mały waży 2445g. A w zeszłym tyg. Miał 2400 ale na innym sprzęcie i u innego lekarza , ale główkę ma na 36+4 A ja jestem 34+4 i jak ja to urodzę [emoji28]
Szyjką ma niecałe 4 cm ale miękka , luteine pomału odstawiamy [emoji106]ale mam ciągle za dużo wód płodowych i to mnie martwi, mam nadzieję że taki urok ciąży.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Super ze wszystko dobrze[emoji106] jaki duży chlopczyk [emoji4] ale jestes juz blisko rozwiazania [emoji173]Jestem już w domu po wizycie
Mały waży 2445g. A w zeszłym tyg. Miał 2400 ale na innym sprzęcie i u innego lekarza , ale główkę ma na 36+4 A ja jestem 34+4 i jak ja to urodzę [emoji28]
Szyjką ma niecałe 4 cm ale miękka , luteine pomału odstawiamy [emoji106]ale mam ciągle za dużo wód płodowych i to mnie martwi, mam nadzieję że taki urok ciąży.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom