reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hej. Ja dziś też miałam wizytę i jest tak sobie. Sara już 1850g, a Tobiasz wciąż do tyłu 1416. Do tego zwiększa mu się zastój w nerce. Jest już 2× większy, bo 12 mm, a norma do 10. Nasz lekarz już nie potrafi nam z tym pomóc i kieruje nas do jakiejś Pani profesor. W czwartek za tydzień wizyta i prawdopodobnie szpital do końca, a dziś dopiero 31 tyg i 1 dzień. Prawdopodobnie za 4 tyg cc o ile Małemu nie będzie się pogarszac. Jeśli zastój się będzie powiększał, wtedy cc szybciej. Już nie mam sił na nic... Do tego okazało się, że i ja mam zastoje w notce i stąd te opuchnięte nogi.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. Ja dziś też miałam wizytę i jest tak sobie. Sara już 1850g, a Tobiasz wciąż do tyłu 1416. Do tego zwiększa mu się zastój w nerce. Jest już 2× większy, bo 12 mm, a norma do 10. Nasz lekarz już nie potrafi nam z tym pomóc i kieruje nas do jakiejś Pani profesor. W czwartek za tydzień wizyta i prawdopodobnie szpital do końca, a dziś dopiero 31 tyg i 1 dzień. Prawdopodobnie za 4 tyg cc o ile Małemu nie będzie się pogarszac. Jeśli zastój się będzie powiększał, wtedy cc szybciej. Już nie mam sił na nic... Do tego okazało się, że i ja mam zastoje w notce i stąd te opuchnięte nogi.

Kochana aby tylko te 4 tygodnie... Musi być dobrze. My tu za Tobinka wszystkie trzymamy kciuki...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Ostatnia edycja:
Jestem już w domu po wizycie
Mały waży 2445g. A w zeszłym tyg. Miał 2400 ale na innym sprzęcie i u innego lekarza , ale główkę ma na 36+4 A ja jestem 34+4 i jak ja to urodzę [emoji28]
Szyjką ma niecałe 4 cm ale miękka , luteine pomału odstawiamy [emoji106]ale mam ciągle za dużo wód płodowych i to mnie martwi, mam nadzieję że taki urok ciąży.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ilona a czemu dopiero teraz luteine odstawiasz?

Kochana mam szczera nadzieje ze jeszcze maluszek nadrobi i wszystkobdobrze sie skonczy!

Dziewczyny a ja po poerwszej wizycie w szpitalu. Mialam nie miec usg a mialam 2 razy!
Oddalam mocz, pobrali krew, wywiad z polozna, spotkanie z lekarka i ona robila taz "male" black usg czyli na zwyczajnym sprzecie zeby tylko zobaczyc co i jak i sie okazalo ze mam jakis pecherzyk oddzielony blona w lozysku wiec wyslala mnie na "duze" usg i tam powiedzialy ze mam sie nie przejmowac tym ale ze lepiej sprawdzic bo gdyby cos sie dzialo to beda wiedziec co i jak. Oczywiscie troche sie martwie no ale wierze ze bedzie dobrze.

Strasznie mnie po tym usg boli podbrzusze bo naciskala mocno jak robila. Czy Was tez bolalo kiedys po usg?

reklama

Trzymamy kciuki za Tobiaszka , by ładnie gonił siostrzyczke [emoji4]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry