reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny ja już po wizycie... Wszystko ok. Malutki ma już 1230 gram. Brzuch mnie nie boli i zastanawiam czy mnie ten brzuch to nie boli tylko w moim łóżku... nic nie widać niepokojącego... Ciąża się rozwija a my mamy jej nie przeszkadzać...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Joko czyli dobre wiadomosci[emoji16] super ze u maluszka dobrze no i jaki duzy juz[emoji4]
A moze zmien sie strona z m? Moze masz jakas zyle wodna albo cos?

reklama
Joko czyli dobre wiadomosci[emoji16] super ze u maluszka dobrze no i jaki duzy juz[emoji4]
A moze zmien sie strona z m? Moze masz jakas zyle wodna albo cos?
Mam do niczego materac teraz jakiś za miękki i to moze od tego.
No całkiem duży chłopak sama byłam zdziwiona za ob taki duży... A dr do mnie dziś : TO DZIEWCZYNKA!!!! Tak nie chciał pokazać siusiaka.. Ale później chwile siusiaka pokazał
.. Uśmiałam się...

@Joko86 gratuluję udanej wizyty [emoji4]dzieciątko już ładnie waży [emoji6]

A ja dziś byłam na wizycie u Hematologa i moja morfologia nie powala ,płytki krwi 109 ( norma 130-400) a ferrytyna 6 ( norma 10-300) no szału nie ma [emoji28][emoji28][emoji28]ale niby nie są takie złe [emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja już po wizycie... Wszystko ok. Malutki ma już 1230 gram. Brzuch mnie nie boli i zastanawiam czy mnie ten brzuch to nie boli tylko w moim łóżku... nic nie widać niepokojącego... Ciąża się rozwija a my mamy jej nie przeszkadzać...

Najważniejsze, że wszystko jest ok :) Duże już dzieciątko zamieszkuje u Ciebie w brzuszku.

reklama
@Joko86 gratuluję udanej wizyty [emoji4]dzieciątko już ładnie waży [emoji6]

A ja dziś byłam na wizycie u Hematologa i moja morfologia nie powala ,płytki krwi 109 ( norma 130-400) a ferrytyna 6 ( norma 10-300) no szału nie ma [emoji28][emoji28][emoji28]ale niby nie są takie złe [emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
No to się cieszymy że lekarze mówią że nie jest źle...
Myślisz że to ładna waga!? Magdy Żywia to duża dziewczynka... ale ona jest dwa tygodnie przede mną to mój mały ja goni i zobaczymy ile będzie miał w następny piątek...

Do góry