reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

W uk dziwilam sie ale u ciebie to makabra dobrze ze zrobilas prywatnie prenatalne. I tak jestem zaskoczona ze pokazalam papiery polskie od genetyka ze mam mthfr i ze umowli mi wizyte w szpitalu u hematologa mam nadzieje ze mi przepisze heparyne.
Tylko co do tych prenatalnych szczegolnie do usg to nie jestem taka pewna czy on to dobrze zrobil. Taka czuje sie poirytowana po ostatniej wizycie. Wydaje mi sie ze on eogole przeziernosci karkowej nie zbadal tylko obwod glowki brzuszka i kosc udowa bo to mam na wydruku z usg

reklama
Dziewczyny a ja sie boje porodu sn.. mojej kumpeli prawie zabili dziecko.. maly ma 5 lat i nie chodzi... porazenie mozgowe[emoji17]
Mojej mamy pierwszy porod - moj brat udusil sie przed porodem pepowina.. mama byla sporo po terminie... i mam schize teraz
Ja zalatwialam cc...i uwazam ze tobyla najlepsza decyzja dla nas jaka tylko podjelam...bardzo balam sie kleszczy...corke sasiadki tak wyciagali...pociagneli za raczke...nie rusza nia tylko wisi...ale to decyzja indywidualna kazdej kobiety i nikt nie moze drugiej przekonywac czy do sn czy do cc

Tylko co do tych prenatalnych szczegolnie do usg to nie jestem taka pewna czy on to dobrze zrobil. Taka czuje sie poirytowana po ostatniej wizycie. Wydaje mi sie ze on eogole przeziernosci karkowej nie zbadal tylko obwod glowki brzuszka i kosc udowa bo to mam na wydruku z usg
Teraz to juz trzeba byc dobrej mysli a z krwi dlugo jeszcze musisz czekac?

Dziewczyny mam ten wynik (+zelazo bo zrobilam dodatkowo) ale nic nie rozumie jak to mam interpretowac?
1507117937-aaaaaa.jpeg

reklama
Do góry