reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

To też moja pierwsza ciąża, ale z góry zakładałam, że wszystko będzie ok. Chociaż nie powiem, miałam obawy, że jednak @ przyjdzie. Uspokoiłam się bardzo po wizycie serduszkowej.

Teraz to w ogóle jest bosko, bo maleństwo wierci się jak szalone, a mnie to tak cieszy!
Ja wczoraj miałam wizyte serduszkową :)lekarz może tak stwierdził bo się popłakałam ze szczęścia oczywiście :) Pozwolisz, że będę brała przykład z Ciebie i już zakładam, że wszystko będzie dobrze.

reklama
Nieprawde Ci mowi. Cc nie jest dla dziecka obojetne. Sam porod jest stresem, a cesarka to juz wogole hardcore, bo dziecko sie nie spodziewa, ze cos takiego bedzie miec miejsce. Mnie nikt nie namawial, ani nie przekonywal. Ale jak sie okazalo, ze robimy cc to moja gin przepraszala mnie 3 razy mowiac, ze zawsze lepiej i dla matki i dla dziecka zeby urodzic sn.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zgadzam się z tym w stu procentach ale nie chciałam dyskusji wzbudzać [emoji13] nie jestem hipokrytka jak bede mieć cc plakac nie bede ale dla dziecka to szok... moja przyjaciółka byla zmuszona do cc posladkowe ułożenie Mały średnio to zniósł spal ciągle nie dojadal i za malo przybieral na wadze. Po kilku tygodniach dopiero się ustabilizowalo. Oczywiście naturalny porod tez może krzywdę dziecku zrobić i jest dużo powikłań ale nie zgodzę się ze cc jest dla dziecka obojętne

---26tc---

Zgadzam się z tym w stu procentach ale nie chciałam dyskusji wzbudzać [emoji13] nie jestem hipokrytka jak bede mieć cc plakac nie bede ale dla dziecka to szok... moja przyjaciółka byla zmuszona do cc posladkowe ułożenie Mały średnio to zniósł spal ciągle nie dojadal i za malo przybieral na wadze. Po kilku tygodniach dopiero się ustabilizowalo. Oczywiście naturalny porod tez może krzywdę dziecku zrobić i jest dużo powikłań ale nie zgodzę się ze cc jest dla dziecka obojętne

---26tc---
A ja się zgadzam :laugh2:Z moim lekarzem

Nieprawde Ci mowi. Cc nie jest dla dziecka obojetne. Sam porod jest stresem, a cesarka to juz wogole hardcore, bo dziecko sie nie spodziewa, ze cos takiego bedzie miec miejsce. Mnie nikt nie namawial, ani nie przekonywal. Ale jak sie okazalo, ze robimy cc to moja gin przepraszala mnie 3 razy mowiac, ze zawsze lepiej i dla matki i dla dziecka zeby urodzic sn.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Lalka źle zniosła cc ?

Dziewczyny a ja sie boje porodu sn.. mojej kumpeli prawie zabili dziecko.. maly ma 5 lat i nie chodzi... porazenie mozgowe[emoji17]
Mojej mamy pierwszy porod - moj brat udusil sie przed porodem pepowina.. mama byla sporo po terminie... i mam schize teraz

@kredka82 tak jak napisałam sn powoduje sporo komplikacji [emoji45] nie ma wyjścia idealnego takie jest moje zdanie, w każdym wypadku może się wiele wydarzyć. @Ewunka mam wrażenie że w Polsce lekarze w druga stronę na siłę upieraja sie przy sn nawet jak lepiej zrobić cc...

---26tc---

reklama
Do góry