reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny czy od kaszlu może twardniec brzuch ? . W sumie sama nie wiem co to było ale tak dziwnie mnie ciągnął-bolał brzuch cała noc do tego zrobił się strasznie twardy , dopiero nad ranem odpuściło po nospie .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jak to jest jak twardnie brzuch? Taki jak kamien twardy sie robi czy jak?

reklama
Dziewczyny jestem w szoku! Jak on strasznie urosl w 2 tyg od ostatniego usg! No i na 99% chlopczyk[emoji7][emoji7][emoji7] pokazal sie pieknie i centralnie jajeczka bylo widac[emoji4] ale oczywiscie lekarz jeszcze mowil ze dopiero za jakis czas na 100% potwierdzi. Ale jakie ma nogi dlugie! I jak sie ruszal caly czas no i na koniec nogi skrzyzowal[emoji4][emoji7][emoji7][emoji7]

Dziewczyny jestem w szoku! Jak on strasznie urosl w 2 tyg od ostatniego usg! No i na 99% chlopczyk[emoji7][emoji7][emoji7] pokazal sie pieknie i centralnie jajeczka bylo widac[emoji4] ale oczywiscie lekarz jeszcze mowil ze dopiero za jakis czas na 100% potwierdzi. Ale jakie ma nogi dlugie! I jak sie ruszal caly czas no i na koniec nogi skrzyzowal[emoji4][emoji7][emoji7][emoji7]

Suuuuuper gratulacje :D:D:D

Tata zadowolony, ze synus? [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem w dublinie juz wiec podjade do polskiej apteki i zobacze co mi dadza. Na razie miod sok z czarnego bzu i sok z malin zadzialaly i dzis lepiej.
Mnie polozna dzis na szkole rodzrnia mowila, zeby we wczesnej ciazy nie pic malin, bo moga powodowac skurcze, za to przed porodem jak najbardziej wskazane.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje!! Cudnie kredka!!!!

Mnie polozna dzis na szkole rodzrnia mowila, zeby we wczesnej ciazy nie pic malin, bo moga powodowac skurcze, za to przed porodem jak najbardziej wskazane.

Chodzi tylko o liscie malin. Normalny sok malinowy jest jak najbardziej wskazany przy przeziebieniu w ciazy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
received_724165471117232.jpeg
pozdrawiam

Załączniki

• received_724165471117232.jpeg
    received_724165471117232.jpeg
    203,2 KB · Wyświetleń: 492
Do góry